Kuhaju slavni!

CELEBRITY MASTERCHEF Ricardo Luque svojim jelom oduševio žiri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva emisija pokazala je što nas sve očekuje narednih dana - puno zanimljivijih situacija i još finijih delicija.

Najpoznatija kuhinja na svijetu ponovno otvara svoja vrata.

Pogledaj i ovo showbuzz Celebrity MasterChef Hrvatska Lana i Jasna prokrijumčarile tajni alat u MasterChef kuhinju

Četrnaestero kandidata obuklo je bijele pregače i hrabro stalo pred strogi MasterChef žiri. Njihov prvi zadatak jest predstaviti se žiriju kroz svoje autorsko jelo. U dućanu su mogli uzeti neograničen broj namirnica, a za kuhanje imaju sat vremena - hoće li to biti dovoljno?

Na znak žirija kuhanje je počelo i kandidati su brzo počeli pripremati jela kojima će se predstaviti zahtjevnom žiriju. Neki su se odlučili na slatko, neki na slano, treći pak na egzotično.

OVDJE pročitajte što je o kuhanju rekao Vlado Kalember.

Nakon sat vremena vrijeme je isteklo i članovi žirija kušat će sve što su kandidati pripremili. Čije će jelo zaslužiti titulu najboljeg?

Najboljim jelom u prvoj epizodi Celebrity MasterChefa proglašeno je Ricardovo tipično venezuelansko jelo koje je nazvao 'Arepa – zgodna kraljica'. Osim njega, pohvaljena su jela Hrvoja Rupčića i Lane Klingor Mihić.

Svoju gastro avanturu započelo je četrnaestero celebrity kandidata. Stručni žiri čine Ana Grgić, Radovan Marčić i Andrej Barbieri, a pred njih će svoja jela nositi: Ksenija Erker, Jasna Odorčić, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Ivana Marić, Sementa Rajhard, Mila Elegović, Hrvoje Rupčić, Ricardo Luque, Vlado Kalember, David Vurdelja (Baby Dooks), Ervin Baučić, Igor Barberić i Leon Lučev.

Prvi zadatak: Jelo s potpisom!

U prvoj epizodi gledali smo prvu rundu kulinarskog okršaja: napraviti autorsko jelo koje će najbolje pokazati kulinarske vještine natjecatelja. Kako će se snaći u novom zadatku saznajte u drugoj epizodi Celebrity MasterChefa, u utorak 15. ožujka u 22:15 na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene