Oduševila ih

Mnoge je iznenadila jednim detaljem: Predsjednica zvijezda ruskog časopisa

Kolinda Grabar-Kitarović (Dusko Jaramaz/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović (Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović (Dusko Jaramaz/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović (Dusko Jaramaz/PIXSELL) Suze hrvatske predsjednice na dodjeli odličja (Foto: AFP) Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Dnevnik.hr) Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Pixell) +0 Kolinda Grabar Kitarović (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović dala je intervju za rusko izdanje magazina Marie Claire u kojem je pokazala mršaviju figuru.

Kolinda Grabar-Kitarović svojim je vatrenim navijanjem na Svjetskom nogometnom prvenstvu oduševila brojne ljubitelje nogometa, ali i brojne novinare. Bar to prvenstvo bilo je povod da u Zagreb stignu novinari ruskog izdanja magazina Marie Claire.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Biste li ju prepoznali? Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

Sve to događalo se ljetos, a hrvatska predsjednica ruske je novinare dočekala u svojoj rezidenciji na Pantovčaku.

Kolinda Grabar-Kitarović (Dusko Jaramaz/PIXSELL) Kolinda Grabar-Kitarović (Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Za to snimanje ruska je redakcija ovog uglednog magazina angažirala talijanskog stilista koji je u glavni grad Hrvatske stigao s više kofera odjeće poznatih svjetskih brendova.

Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: AFP) Foto: Afp

Ipak, Grabar-Kitarović malo im je promijenila planove inzistirajući da tijekom snimanja nosi kreacije domaćih dizajnera, a uz to je izjavila da nije znala da je manekenski posao toliko zahtjevan. To je oduševilo urednicu magazina jer je tako hrvatska predsjednica pokazala kako joj je ipak važnije promovirati domaće proizvode. 

Također, pozvala je i ruske čitatelje da posjete Hrvatsku te im pokazala kako se dobro snalazi u streljani gdje je također odrađeno snimanje. Otkrila im je i kako slobodno vrijeme voli provoditi s djecom i gledati televiziju te kako se trudi svaki dan vježbati. Rezultate redovitih treninga pokazala je na snimanju, prenosi Gloria, a fotografije možete vidjeti u tiskanom izdanju. 

Kolinda Grabar Kitarović (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kolinda Grabar Kitarović (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene