Da svijet bude ljepši

Nova TV iz godine u godinu stvara lijepe priče za pamćenje: "To je emotivnija i drugačija priča u kojoj istinski uživam"

Nova TV - 15 Nova TV - 15 In Magazin 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nova TV - 13 Nova TV - 14 Nova TV - 12 Nova TV - 15 Nova TV - 11 Nova TV - 10 Nova TV - 6 Nova TV - 7 Nova TV - 8 Nova TV - 9 +4 Nova TV - 1 Galerija

Nova TV je posljednjih 20 godina uključena u brojne humanitarne projekte i lijepe priče sa sretnim završetkom.

Mnogo toga stane u slavljeničku brojku od 20 godina koliko Nova TV slavi. Tu su sati programa uživo, izazovi te neke lijepe i humanitarne priče. Sve to zadnjih 18 godina prolazi kroz iskusne uredničke ruke Ivane Ivančić.

Pogledaj i ovo Davor Garić Uspješan i zgodan On je jedan od naših najpopularnijih novinara, a njegova transformacija od prije 20 godina do danas je nevjerojatna

"Upravo sam kroz sve te godine, sad je to već idemo prema dvadesetici, jako puno formata i ja sam dio ovog tima koji je mijenao televiziju, sudjelovao u kreiranju Nove TV kao lidera na tržištu, ne samo u televizijskom pogledu i zapravo na razini multimedijale. Neki projekti koje sam ja radila su zapravo bili prvo projekti tog tipa općenito u televizijskom eteru u čitavoj Hrvatskoj", otkrila nam je Ivana.

Pa tako i devet godina suradnje sa Zakladom Ana Rukavina. I prije devet godina i danas na glavnom zagrebačkom Trgu - atmosfera koja se ne zaboravlja. Tijekom raspjevanih glazbenih noći, građani svake godine pokazaju solidarnost prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu.

"Zahvaljujući Novoj TV uspjeli smo puno toga uraditi, puno zaraditi, sredstava, kako bi pomogli našem hrvatskom zdravstvu", zaključila je Marija Rukavina.

"Želim život" je ipak na kraju godine onako jedna svečanija i emotivnija i drugačija priča u kojoj istinski uživam i ja i cijela ekipa", priznala nam je Marija Miholjek.

I tako se zajedničkim snagama prikupi milijunski iznos za rad Zaklade koja pomaže oboljelima i spašava živote.

"Mi se nalazimo uz bok velikih sila svjetskih koje su u tom registru, mi smo deveta zemlja od 60 i nešto zemalja u tom svjetskom registru po broju darivatelja", otkrila je gospođa Rukavina.

"Puno te više potaknu i pokažeš puno više emocija i prema ovome što radiš kad su u pitanju nekakvi projekti, poput Zaklade Ana Rukavina i koncerta "Želim život" koji pokrene takvu lavinu emocija u tom jednom blagdasnkom periodu, da meni to uvijek bude tako fenomenalno ozračje. Ista situacija je zapravo i s projektom "Wings for life", rekla je Ivana.

Jer oči cijeloga svijeta prvi su vikend u svibnju uperene na utrku kojom se prikuplja novac za istraživanja lijeka za ozljede leđne moždine. Nova TV kao ponosni partner redovito prati svaki dio utrke, a uvijek je i na samom startu.

"Jer njihov cilj je zapravo iz godine u godinu potaknuti i pokrenuti istu emociju. To je veliki izazov i za naš PR, to je veliki izazov i za mene. Zapravo držati pozornost ljudima prema nečemu što već traje, što svi znaju i ti ih svaki put iznova moraš nekako potaknuti da sudjeluju, ali sjedneš okupiš ljude, razgovaraš, potrebno je jako puno razgovora", objasnila nam je Ivana.

Podizati svijest o raku dojke u suradnji s udrugom Europa Donna ili pak osigurati sretniju budućnost djece kao medijski partner Hrabrog telefona.

"Tijekom svih ovih godina broj Hrabrog telefona okrenula su brojna djeca i ono što je važno za istaknuti je da su brojni pozivi bili zapravo vapaji za pomoć i tu je velika odgovornost i nas kao medija, ali rekla bih i svih nas kao pojedinaca, ne zatvarati oči u nekim situacijama, već vidjeti čuti, reagirati jer svako dijete zaslužuje sretno djetinjstvo", zaključila je Marija Miholjek.

A kako bi smijeh i glazba bili u bolničkim dječjim sobama tu su klaunovi doktori. Dosad su razveselili tisuće ljudi. Radu ove Udruge, kao medijski partner, pridružila se i Nova TV.

Zdravlje građana, bolja budućnost, osnaživanje žena - veliku pozornost posvećujemo društveno odgovornom aspektu. Tako se i ove godine možete prijaviti na Zadovoljna akademiju jer zajedničkim naporima možemo svijet učiniti ljepšim.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Nije ga mogla ukrotiti niti jedna žena, ali danas s 15 godina mlađe ljepotice ne skida pogled, jasno je i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene