Tolerantna žena

Legendarni hrvatski glazbenik pred našim kamerama priznao: "Supruzi sam bio nevjeran tu i tamo"

Duško Lokin i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Duško Lokin i Davor Garić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Lokin (Foto: IN Magazin) Duško Lokin i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Duško Lokin (Foto: IN Magazin) +0 Duško Lokin (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Duško Lokin raspričao se o supruzi, nevjeri, striptizetama i najseksi domaćoj pjevačici.

Davor Garić u "Paprenim kuglicama" ovog je puta ugostio legendarnog glazbenika Duška Lokina.

Pogledaj i ovo Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivi detalji Ivan Šarić napokon otkrio zašto mu je tako teško organizirati vlastito vjenčanje!

"Čovjek sa iskustvom, estradni lav", komentirao je Davor Duška koji je bez okolišanja otkrio nepoznate detalje iz svog ljubavnog i bračnog života.

No priznao je i kako je u mladosti bio puno nestašniji, jer mladost ludost, no i da danas malo više popije s vremena na vrijeme, posebno otkad se druži s Mladenom Grdovićem. "Umjesto da ja utječem na njega, on utječe na mene", kroz smijeh otkriva.

Ubrzo su krenula pitanja o bračnom životu, a Duško je odmah na početku priznao kako je "tu i tamo bio nevjeran". Ipak, od svoje supruge Anuške nikada nije čuo da ju boli glava kako bi izbjegla bračne dužnosti u spavaćoj sobi. A u znak zahvalnosti glazbenik je često bio romantičan prema njoj na svoj način.

"Vodio sam ju u Australiju na turneju, na putovanja u Ameriku, Kanadu, Njemačku... Nikad joj nisam kupovao cvijeće ili poklone, nego joj i dan danas poklanjam putovanja gdje god ona želi."

Priznao je i kako ga je supruga tek desetak puta dočekala bijesna doma nakon burne večeri s kojom čašicom previše, no ističe kako je to ništa ako se uzme u obzir da je s njom u braku više od 50 godina. "A ono u Australiji, Kanadi i Njemačkoj ona nije bila, a to se ne računa", kroz smijeh dodaje.

Istaknuo je i kako mu je najseksi domaća pjevačica Lana Jurčević, a da su pjevačice koje na pozornici pjevaju u golišavim izdanjima seksi. Priznao je i kako se dogodilo da je striptizeti zataknuo novčanice u donje rublje.

"Dogodilo se, svaki put kad bi ja i Grdović bili u Kanadi ili Australiji. Svaki put mi smo bili u prvom redu, pijača i svaki put po sto dolara. Sad će me žena ubiti na što sam pare bacio. Nisam ih bacio, to je uložen novac u dobar provod. Moja je supruga svašta prošla sa mnom, i ovdje i po svijetu i ona je jedna pametna i tolerantna osoba, bivša bankarica pa je uvijek znala raspoređivati novac. I dan danas ja svaki dan dobijem 10 kuna za kavu."

Što je još otkrio našem Davoru Gariću, saznajte u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Zbog njega je ostavila supruga, a onda ju je on počeo varati: Bankrotirani supružnici prepustili se strastima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene