Ne propustite!

Prvi dubrovački festival elektronske glazbe DU-EL FEST počinje 13. 8.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

DU-EL FEST priprema pravu poslasticu za obožavatelje elektronske glazbe!

Prvi dubrovački festival elektronske glazbe, koji se održava već treću godinu za redom, i ove godine priprema ludu zabavu uz top imena svjetske elektronske scene. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljen u Dubrovnik ODRŽAO LEKCIJU HRVATIMA: 'Svi bi trebali znati koliko vam je lijepa država'

Culutre Club Revelin ovog je ljeta odlučio napraviti još duži i atraktivniji  festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu, kojem ćete se vraćati još puno puta. 

Culture Club Revelin dijeli 2x2 ulaznice za DU-EL FEST, a ukoliko i Vi želite biti dio glazbenog spektakla, pošaljite nam razlog zašto biste baš vi trebali osvojiti karte, kao i svoje osobne podatke zajedno s kontakt brojem telefona na email natjecaj@novatv.hr!

Imamo i dobitnike:

Domagoj Tomaši i Valentina Budak

Poznati DJ-evi nastupit će u Dubrovniku - Osvojite karte!

PRVI DAN / 13.08. 2014 Fedde le Grand
DANCElectricPHILIPE, Speed, Carl Maxx

Fedde Le Grand miljenik dubrovačke publike, ponovno će otvoriti Dubrovački festival elektronske glazbe DU-EL fest 13. kolovoza. Prošle godine prepun Culture Club Revelin plesao je do 6 ujutro. Bila je to nezaboravna noć u  Dubrovniku, a da svojim radom i uspješnim osvajanjem nove publike nije posustao Fedde Le Grand  dokazuje opet remixirajući zadnji singl kralja popa Michaela Jacksona  'Love Never Felt So Good'. Kvalitetu njegova rada i uspješnih zvučnih electro/house/EDM koktela, struka je prepoznala, pa Fedde Le Grand osvaja nagrade gdje god nastupa.

Cijene ulaznica su 150 kn u pretprodaji, na ulazu 200 kn, VIP ulaznice 250 kn u pretprodaji, a VIP na ulazu 300 kuna.

DRUGI DAN/ 14.8.2014 DANNY AVILA, DANTZ
Audiometric, Claudio Madirazza 

Mladi španjolski DJ Danny Ávila je već sa 16 godina dobio priznanje kao najbolji mladi DJ, a njegov talent prepoznali su i Fedde le Grand i Tiesto, uz kojeg je odradio i veliku svjetsku turneju. Danny Avilla  oduševljava fanove diljem svjeta nastupajući  na najvažnijim EDM festivalima i u klubovima.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn.

TREĆI DAN/ 15.8.2014 GLOWINTHEDARK, LA FIESTA

Nakon ludog performansa kojim su digli publiku prošlog ljeta na noge i energičnog nastupa na početku ljetne sezone, supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark ovoga puta zatresti će Culture Club Revelin zadnjeg dana DU-EL Festa. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk i Coldplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe. Prošle godine oduševili su publiku svojim nastupom u kolovozu i pripremili nezapamćen show.
 
U sklopu DU-EL festa La Fiesta dolazi u specijalnom izdanju u kojemu će objediniti svoje najbolje performere, koji su tokom ljeta nastupali u izdanjima ovog atraktivnog showa i dovesti pravu EDM poslasticu- francuski duo JIDAX!

U vrijeme konstantnog uspona EDM muzike, francuski fenomen JIDAX stekao je svjetsku slavu, te pod okriljem mentora Steve Aoki-a i uz podršku Tiesto i Afrojacka osvajaju svjetske stageove.  Nastupali su i na Ultri i Tomorrowlandu, a 15.8.2014 u posebnom izdanju La Fieste  pokazati će svu svoju mladalačku razigranost i energiju.

Sve čari akrobatskog plesa na šipci i ovoga puta pokazat će najbolji stručnjak za pole dance Dmitri Politov sa svojom partnericom.

Dvije profesionalne balerine Nastya & Yulija dolaze iz Ukrajine, a svojim gracioznim i elegantnim pokretima pokazat će kako se klasični pokreti iz baleta stapaju s elektronskim ritmovima.

Raznovrsnom programu pridružit će se i Stilt Walker iz Amsterdama -kostimirani profesionlani performer na 'štulama' koji će uz plesne akrobacije dodatno zapaliti publiku 'fire showom'.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn

ČETVRTI DAN / 16.08.2014   NICOLA FASANO, dBA

Završna večer i zatvaranje festivala priprala je Nicoli Fasanu. Nicola Fasano poznat je po suradnji s Pit Bullom u singlu 'I know you want me (Calle ocho)'. U svojih 13 godina produciranja, njegova djela su se prodala u preko 5 milijuna kopija. 'No Wasted Hearts' slijedeći hit single nastao je u suradnji sa Ultra Nate, a za ovo ljeto izdaje 'Oye Baby' ponovno u suradnji s Pit Bullom.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja, na ulazu 150 kn,   VIP 200 kn pretprodaja, VIP na ulazu 250 kn
 

Festivalske ulaznice: Promo 250 kn-do isteka zaliha, pretprodaja  350 kn, VIP pretprodaja 600 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “INSIDE” ex PARADISO
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT'S UP”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene