U 74. godini

Preminuo je glumac iz Zvjezdanih staza, tužne vijesti potvrdila je njegova bivša supruga

Gary Graham - 2 Gary Graham - 2 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Graham - 7 Gary Graham - 6 Gary Graham - 5 Gary Graham - 4 Gary Graham - 3 Gary Graham - 1 +0 Gary Graham - 2 Galerija

Gary Graham, glumac najpoznatiji po ulogama u TV-serijama "Alien Nation" i "Zvjezdane staze", preminuo je iznenada u 74. godini života.

Glumački svijet rastužila je vijest o odlasku još jedne zvijezde. U 74. godini umro je Gary Graham, najpoznatiji po ulozi u seriji ''Zvjezdane staze: Enterprise''.

Glumčeva bivša supruga Susan Lavelle podijelila je vijest u objavi na Facebooku.

''S dubokom tugom moram reći da je Gary Graham, moj bivši suprug, nevjerojatni glumac i otac našeg prelijepog zajedničkog jedinog djeteta, Haylee Graham, preminuo danas'', napisala je u danas objavljenoj počasti.

Lavelle je u objavi napisala kako su ona i njezina kći, kao i Grahamova supruga Becky, s kojom je bio u braku gotovo 25 godina, bile potpuno shrvane iznenadnim gubitkom. Također, otkrila je da je Becky bila uz njega kada je umro u ponedjeljak.

Kao razlog smrti navodi se srčani zastoj, a tragedija se odvila u bolnici u Spokaneu, Washington.

''Ovo je bilo iznenada pa se molite za našu kćer dok prolazi kroz ovu stvar zvanu tuga. Leti visoko u nebesa, Gar!''

Gary je bio najpoznatiji po stalnoj ulozi Sovala, vulkanskog veleposlanika na zemlji u ''Zvjezdanim stazama: Enterprise''. Glumio je u 12 epizoda od 2001. do 2005. godine.

Talentirani glumac bio je i zvijezda televizijske serije ''Alien Nation'' u sve 22 epizode koje su se emitirale u jednoj sezoni od 1989. do 1990. godine. U seriji je tumačio Matthewa Matta Sikesa.

Osim ovih, odigrao je još neke manje uloge u američkim filmovima i serijama.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +16 Podrška za Severinu Celebrity Instagram vrvi porukama podrške za Severinu, uz nju su brojni poznati Hrvati i Hrvatice, ali i regionalne zvijezde!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 2 +21 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 5 Zanimljivosti Jednog od najpoželjnijih muškaraca svijeta osvojila je djevojka koju ne pokazuje često, dosad su uhvaćeni zajedno samo nekoliko puta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene