Nije ga lako zaboraviti

Svi ga znaju kao mišićavog ljepotana iz kriminalističkih serija, a njegova stvarnost potpuna je suprotnost od uloga koje igra

Shemar Moore - 6 Shemar Moore - 6 Instagram 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Shemar Moore - 14 Shemar Moore - 11 Shemar Moore - 1 Shemar Moore - 3 Shemar Moore - 4 Shemar Moore - 4 Shemar Moore - 5 Shemar Moore - 7 Shemar Moore - 8 Shemar Moore - 34 +32 Shemar Moore - 35 Galerija

Shemar Moore zvijezda je popularnih kriminalističkih serija, a ovo je njegova životna priča.

Shemar Franklin Moore američki je glumac kojeg su gledatelji diljem svijeta upoznali u kriminalističkim serijama. Osim zaraznim osmijehom, Moore se istaknuo nevjerojatnim tijelom kojim se voli i sam pohvaliti, a u nastavku pročitajte i ostale detalje iz njegova života.

Njegove zapažene uloge uključuju Malcolma Wintersa u seriji ''Mladi i nemirni'', Dereka Morgana u seriji ''Zločinački umovi'' i glavnu ulogu narednika Daniela Hondoa Harrelsona u ''S.W.A.T.-u''.

Moore je rođen u Oaklandu, a kao mali se s majkom preselio u Dansku, a potom u Bahrein kada je imao četiri godine, gdje je do sedme godine pohađao britansku privatnu školu.

Njegova majka bila je učiteljica bjelkinja, a otac mu je bio Afroamerikanac. Sam glumac često je navodio građanske nemire, međurasne odnose koji su bili tabu i rasizam u SAD-u 1970-ih kao dio razloga zbog kojih se njegova majka s njim preselila u inozemstvo. Po povratku u SAD 1977. obitelj se preselila u Chico u Kaliforniji, gdje je njegova majka radila u klinici.

Moore je dobio sportsku stipendiju za pohađanje sveučilišta Santa Clara te je ondje sve četiri godine igrao sveučilišni bejzbol i kao bacač i kao vanjski igrač. Diplomirao je komunikaciju s maloljetnicima u kazališnoj umjetnosti, a tijekom studija radio je kao model. 2009. godine bio je i u časopisu ''Men's Fitness'', a mišićavo tijelo njegov je zaštitni znak od samih početaka.

A onda je krenuo njegov put ispred kamere te je nakon ''Mladih i nemirnih'' uloge samo počeo nizati.

Tako zgodan, zapeo je za oko mnogim ljepoticama, ali status ženskaroša kakvim bi ga mnogi prozvali u stvarnom životu nije imao.

Moore je hodao s nogometašicom Shawnom Gordon od 2014. do 2015. godine. 2018. bio je u vezi s glumicom Quanticom Anabelle Acosta.

Da je treća sreća, pokazalo se i njemu te je 9. siječnja 2023. objavio je da je njegova djevojka Jesiree Dizon rodila kćer, a nazvali su je Frankie

Da je pravi obiteljski čovjek, pokazao je nekoliko puta na svojim društvenim mrežama, a neodoljive fotografije s kćerkicom uvijek skupe više stotina tisuća lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shemar Moore (@shemarfmoore)

Inače, osim glume Moore se bavi i poduzetništvom te je osnovao tvrtku za maloprodaju odjeće poznatu kao Baby Girl LLC. Dobit tvrtke koristi se za pomoć u borbi protiv multiple skleroze, bolesti koju je imala Mooreova majka.

Ime organizacije izvedeno je iz fraze koju koristi Mooreov lik, Derek Morgan, u seriji ''Zločinački umovi'', a koju je govorio kolegici glumici koja je u seriji utjelovila informatičarku Penelope Garciju, Kirsten Vangsness.

  1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev i Lucija Hranjec Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev +14 Marija Omaljev i Miraj Grbić Nekad i sad Naša lijepa glumica danas živi američki san s dobro poznatim suprugom, a nekoć smo ih oboje gledali u najpopularnijoj seriji s naših prostora!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 7 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives 42. rođendan obilježila prigodnim striptizom pa pokazala kako izgleda njezina proslava iz snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene