navijačka obitelj

Željko Kerum sa suprugom Fani i djecom bodrio Vatrene u Katru: "Ostajemo dalje i nadam se da ćemo dobit Brazilce"

Željko Kerum s obitelji u Katru Željko Kerum s obitelji u Katru Privatna arhiva/Dalmacija Danas 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Kerum s obitelji u Katru Željko Kerum s obitelji u Katru Fani i Željko Kerum - 2 Fani i Željko Kerum - 4 Fani i Željko Kerum - 5 Fani i Željko Kerum - 6 Fani i Željko Kerum - 7 Željko i Fani Kerum - 2 Fani i Željko Kerum - 1 Željko i Fani Kerum - 6 +4 Željko i Fani Kerum - 5 Galerija

Željko Kerum bio je na utakmici Hrvatske i Japana sa suprugom Fani i njihovo troje djece, a iz Katra se javio za Dalmaciju Danas.

Bivši splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum s obitelji je otputovao u Katar na Svjetsko prvenstvo, gdje su uživo gledali utakmicu Hrvatske i Japana.

Pogledaj i ovo Željko Kerum Ne viđamo ih često Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

Iz Katra je Dalmaciji Danas dao izjavu i poslao fotografije na kojima su još njegova supruga Fani te njihovo troje djece, sinovi Zvonimir i Frane i kćer Eleonora.

"Kad ćemo više proć dalje bez penala i sriće? U Rusiji smo isto bili i prolazili na penale. Atmosfera je veličanstvena. Domaćini, narod je ljubazan, kao što se vidi i na slici, sve super. Ostajemo dalje i nadam se da ćemo dobit Brazilce. Bolje igramo protiv jakih. Živili i sretno!" kazao je Kerum za Dalmaciju Danas.

Kerumovu suprugu i njihovu djecu nemamo često priliku vidjeti u javnosti, a sada su nasmiješeni pozirali u navijačkim izdanjima na tribinama i ispred stadiona.

Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji. Željko iz prvog braka ima još troje djece, sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu +26 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Celebrity Za Hrvatsku je navijala i holivudska zvijezda koja boravi u Zagrebu, pogledajte kako je podržala Vatrene!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene