Posebno se skockala

Kerumovu Fani rijetko viđamo u javnosti, a sada je u čak dva izlaska sa Željkom ukrala svu pažnju!

Fani i Željko Kerum - 3 Fani i Željko Kerum - 3 Miroslav Lelas/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Fani i Željko Kerum - 8 Fani i Željko Kerum - 7 Fani i Željko Kerum - 6 Fani i Željko Kerum - 5 Fani i Željko Kerum - 4 Fani i Željko Kerum - 2 Fani i Željko Kerum - 1 Željko i Fani Kerum - 6 Željko i Fani Kerum - 5 Željko i Fani Kerum - 3 +2 Željko i Fani Kerum - 2 Galerija

Željko Kerum i njegova supruga Fani Kerum pojavili su se zajedno na biračkom mjestu na Mejama gdje su glasovali na prijevremenim izborima u Splitu.

Kandidat na prijevremenim izborima za gradonačelnika Splita, Željko Kerum, pojavio se na glasačkom mjestu na Mejama sa suprugom Fani Kerumkoju nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Željko Kerum dobar razlog za izlazak Kerum i njegova Fani nakon dugo vremena skupa su snimljeni u javnosti, jedna stvar kod njih ovaj put nikako nije mogla izostati!

Fani se za ovu prigodu posebno skockala, a odabrala je usku bijelu haljinu sa zlatnim detaljima, koju je iskombinirala i sa sandalama u zlatnoj boji, dok je Kerum nosio plavu košulju, bijele hlače i šeširić.

Kerum je prije izbora organizirao druženje za svoje prijatelje i stranačke kolege u splitskom hotelu, gdje mu se također pridružila supruga.

Fani je tada ukrala svu pažnju u crvenoj kratkoj haljini bez rukava koja je bila nalik na sako sa zlatnim gumbićima duž cijele haljine, a na nogama je nosila iste sandale kao i na izborima.

Kerum je za tu prigodu odabrao tradicionalnu bijelu košulju dugih rukava koju je otkopčao, a par je cijelo vrijeme bio dobro raspoložen.

Atmosfera je, sudeći po fotografijama, bila sjajna i vesela, a uz živu glazbu koju je za goste izvodio saksofonist, okupljeni su čavrljali i uživali.

Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko iz prvog braka ima sinove Joška i Zvonu i kćer Nevu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +15 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila je fotografije iz kreveta i otkrila za koga navija čak i dok spava!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 3 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 1 Luka i Vanja Modrić i Mateo i Izabel Kovačić - 2 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić +6 Luka i Vanja Modrić Celebrity Modrić se pohvalio ljetovanjem s Kovačićima, pogledajte kako naši nogometaši uživaju s lijepim suprugama i djecom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene