nakon 18 godina

Saborski zastupnik oženio bivšu dance zvijezdu: "Bilo je intimno i emotivno"

Hrvoje Runtić i Mihaela Varga Runtić (FOTO: Facebook) Hrvoje Runtić i Mihaela Varga Runtić (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hrvoje Runtić i Mihaela Varga Runtić (FOTO: Facebook) Galerija

Nakon 18 i pol godina veze svoju ljubav ozakonili su Hrvoje Runtić i Mihaela Varga. Ceremonija je bila intimna, vesela i emotivna.

Saborski zastupnik Hrvoje Runtić uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Mihaelom Vargom. Par je svoju ljubav odlučio ozakoniti nakon 18 i pol godina veze, a sretne vijesti sa svojim prijateljima na Facebooku je otkrila novopečena gospođa Runtić.

Pogledaj i ovo showbuzz tko to ne bi gledao? Procurilo ime dugoočekivanog nastavka kultne franšize? Mnogi jedva čekaju vidjeti holivudskog miljenika koji osvaja skromnošću i darežljivošću

"Od prvog trenutka smo znali da je zauvijek. Odavno smo rekli jedno drugome - da. Nakon 18 i pol godina to smo i potvrdili, službeno. Bilo je intimno, veselo i emotivno. Baš kakva je ljubav. Prekrasan dan, prekrasna večer. Sve kako volimo. Da bi što duže trajalo, jedan je dan "finjaka" pa onda na disco party do jutra. U Novoj dok proslavimo sa obiteljima, prijateljima i kolegama taman ćemo cijelu 2018. slaviti. Jer što je život ako ga ne slaviš svaki dan i što je vjenčanje ako ne pređeš preko livade? A mi i preko livade prešli, usred Zagreba! Hvala ti živote što smo se davnih dana prepoznali pa zajedno možemo biti sve što jesmo. Kao i od prvoga dana, mi nastavljamo u dobru i zlu do kraja vremena u beskonačnost!", napisala je Mihaela uz fotografiju s vjenčanja. Istu je na svom profilu objavio i Runtić.

Hrvoje Runtić i Mihaela Varga Runtić (FOTO: Facebook) Hrvoje Runtić i Mihaela Varga Runtić (FOTO: Facebook)

Novopečeni supružnici danas dijele strast prema politici, a mnogi ih još pamte iz vremena kada su zajedno vladali hrvatskom dance scenom kao članovi popularne grupe Matrix. U glazbene vode uplovili su hitom 'Vodi me u mrak', nakon kojeg su uslijedili i singlovi 'Duri duri', 'Romeo i Julija', 'Poljubi me strasno', ali i dobro poznat hit 'Na zadnjem sjedištu tvog auta'.

U to vrijeme izdali su tri albuma, a iza njih je i nastup na Radijskom festivalu u Vodicama 2000. godine pred 20 000 ljudi. Iako su bili na vrhuncu glazbene karijere svjetla reflektora brzo su im dosadila pa su radost koju su prije imali u glazbi, pronašli u sasvim drugim vodama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene