uhvaćeni u rijetkom izlasku

Tko je suprug Vesne Pusić? Samozatajni Amerikanac uspješan je biznismen, a u nju se zaljubio na prvi pogled!

Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Luka Batelic/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 1 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 2 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 3 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 4 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 5 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 6 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas +13 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Galerija

Vesna Pusić od 1986. godine u braku je s Amerikancem litavskog podrijetla Jurgisom Oniunasom, a zajedno imaju kćer Dianu, koja je filmska redateljica.

Iako je svojevremeno bila jedna od najmoćnijih žena u hrvatskoj politici, bivša ministrica vanjskih i europskih poslova te nekadašnja predsjednica HNS-a Vesna Pusić (71) nikada nije voljela puno odavati o svojem privatnom životu.

Stoga mnogi i ne znaju tko je njezin suprug, iako je u sretnom braku od 1986. godine. Par se sada pojavio zajedno u javnosti, na svečanom otvorenju 20. izdanja Međunarodnog dokumentarnog filma ZagrebDox.

Vesna i njezin suprug Jurgis Oniunas, Amerikanac litavskog podrijetla, po dolasku na događaj spremno su pozirali fotografima, a zatim su snimljeni i kako u publici dijele kokice.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Oniunas je inače nuklearni inženjer i uspješan biznismen te je predsjednik poznate konzultantske kompanije.

"U 22 godine školovanja bio sam i u sjemeništu, pa sam zamalo otišao u svećenike, ali sam ipak odabrao svjetovno zanimanje i postao magistar nuklearnog inženjeringa i magistar financija", svojedobno je otkrio Oniunas, koji je sa svega 29 godina postao najmlađi potpredsjednik u tvrtki koja je imala 600 inženjera u New Yorku, a u poduzetničkim vodama kasnije je plivao osnivajući vlastite konzultantske tvrtke u Londonu i Zagrebu.

U Pusić se zaljubio na prvi pogled, a u braku su dobili kćer Dianu, koja je danas uspješna filmska redateljica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 12 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 13 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 14 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 9 +26 Alen Bičević kao Tomislav Ivčić - 1 Celebrity Pogledajte trenutak kada Minea više nije mogla suspregnuti suze, a nije bila ni jedina: "Sad kad završi ovaj show, ja ću nazvati svoju..."

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene