Svi su se zabrinuli!

Zvijezda hit-filma pao u nesvijest nasred pozornice, pomoć mu pružali gotovo sat vremena, nikome nije bilo svejedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taron Egerton pao je u nesvijest tijekom svoje predstave "Cock".

Britanski glumac i zvijezda filma "The Rocketman" Taron Egerton onesvijestio se na pozornici tijekom svoje nove kazališne predstave u subotu, a u pomoć mu je pohitao liječnik koji se slučajno našao u publici.

32-godišnji Taron srušio se u nesvijest baš u trenutku kada je dijelio pozornicu s glumcem iz hit-serije "Bridgerton" Jonathanom Baileyjem, a nikome zbog toga nije bilo baš svejedno. Kazališni zastor se odmah spustio, a predstava je bila prekinuta gotovo sat vremena i mladi glumac ju nije mogao nastaviti.

Srećom, sada je sve u redu, a Taron se oglasio i na svom profilu na Instagramu. 

"Kao što su neki od vas možda čuli, sinoć sam se onesvijestio tijekom prve izvedbe predstave "Cock". Sada sam skroz dobro, malo me boli vrat i ego mi je u modricama, ali dobro sam. Odlučio sam to gledati pozitivno i bio bih zahvalan samo kada bi netko tko je sinoć bio u kazalištu, rekao da sam bio tako predan da moje tijelo to nije moglo podnijeti. Sad kad sam to rekao, moram dodati da ispada da trebate odraditi cijelu predstavu, ne samo tri četvrtine. Stoga ću se večeras opet vratiti", našalio se glumac na svoj račun i zhavalio kolegama koji su ga mijenjali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taron Egerton (@taron.egerton)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Celebrity Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene