Samo da je lazanja

Kod kuće za blagdane: Marljivi Slavko otkrio nam je kako to izgleda kad se vrati mami i tati

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) +0 Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Galerija

Poznati glumac Slavko Sobin sudjelovao je u prikupljanju sredstava za Zakladu Ana Rukavina, a u pauzama od skupljanja donacija otkrio je i kako planira provesti blagdansko razdoblje.

Slavko Sobin, poznati glumac i pobjednik ovogodišnjeg showa "Ples sa zvijezdama", odazvao se pozivu i dužnosti i na humanitarnom koncertu ''Želim život“ Zaklade Ana Rukavina odgovarao na pozive građana i razgovarao s donatorima.

Pogledaj i ovo Koncert Želim život - 1 koncert želim život! Brojne domaće zvijezde čekaju vas na zagrebačkom glavnom trgu u subotu: ''Svi koji tamo dođu, došli su čistog srca sa željom da pomognu''

Iako ima pretrpan raspored, Slavko je uspio odvojiti vrijeme za ovu lijepu humanitarnu priču s dugom tradicijom, a otkrio nam je i svoje planove za blagdansko razdoblje.

''Trenutačno radim točno onoliko koliko mi paše, a za blagdane se ne pripremam ništa posebno, samo kupim poklone za obitelj. Kako mi dođe zadnji radni dan, tako odem roditeljima i budem baš razmaženo dijete. Dođem doma i dignem sve četiri u zrak", rekao je Slavko te dodao kako se najviše veseli maminim lazanjama, kojima jednostavno ne može odoljeti.

Iako mu mama kuha jako zdravo, Slavko je priznao i da ne zna baš raditi sarme, ali sve ostalo što mu spremi – on obožava.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene