Suprugov najveći fan

Zvijezda nekad popularne serije snimila video za Instagram, pažnju ukrao njezin neobičan odjevni predmet

David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) +0 Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Galerija

Sarah Michelle Gellar jednim je detaljem pokazala da je najveća podrška svom suprugu.

Holivudska glumica i zvijezde nekad omiljene serije "Buffy ubojica vampira", 43-godipnja godišnja Sarah Michelle Gellar jedna je od onih zvijezda koja je svojim savjetima pokušala pomoći pratiteljima na društvenim mrežama da se što bolje osjećaju tijekom pandemije koronavirusa i izolacije u kojoj moraju provoditi vrijeme.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako slatko! Prije 19 godina svi su bili ludi za ovom ekipom zbog animiranog hit-filma, a svaki od njih ima predivnu ljubavnu priču

Tako se u jednom od svojih javljanja usredotočila na temu pružanja dobrog primjera ponašanja djeci, no ono što je svima ukralo pozornost bila je pidžama prekrivena likom njezinog supruga Freddieja Prinzea Jr.-a.

"Moj savjet dana: Nošenje pidžama tijekom dana i presvlačenje u pidžame za noć predstavlja dobar primjer vašoj djeci", izjavila je glumica u videu na Instagramu.

Sarah je tako pokazala svima da je zapravo ona najveća obožavateljica svog supruga s kojim je u sretnom braku od 2002. godine. Par je u vezi od početka 2000-ih godina, a počeli su izlaziti kada su oboje bili na vrhuncu slave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Upoznali su se 1997. godine na setu filma "Znam što si radila prošlog ljeta", no tek su tri godine kasnije postali par.

"Bili smo prijatelji dvije godine prije nego što smo otišli na prvi spoj. Znala je točno kakav sam muškarac, koji su mi prioriteti, a isto sam znao i ja o njoj", ispričao je jednom prilikom Freddie.

Njihov prvi spoj dogodio se slučajno.

"Trebali smo ići na večeru sa zajedničkom prijateljicom, no ona se nije uspjela ukrcati na avion te smo ostali samo nas dvoje", rekla je Sarah jednom prilikom. Ističe kako su se nalazili puno puta i ranije, no te večeri sve je bilo drugačije. Počeli su razgovarati i večera se pretvorila u spoj i od tada su postali nerazdvojni.

Dvadeset godina nakon što su započeli vezu zaljubljeni su preko ušiju, a tvrde kako je njihova ljubav danas snažnija no ikada. "Obožavamo provoditi vrijeme zajedno i zaista se volimo", rekla je Sarah u jednom intervjuu početkom ove godine.

Kao kruna njihove ljubavi na svijet je 2009. godine stigla njihova kći Charlotte Grace, a 2012. godine i sin Rocky James.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene