Party za prijatelje!

Pogledajte kako je Sanja Doležal proslavila 60. rođendan, pohvalila se fotografijama s jednog od svojih omiljenih mjesta!

Sanja Doležal Sanja Doležal Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendan Sanje Doležal - 1 Rođendan Sanje Doležal - 2 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i Nenad Šarić Sanja Doležal Sanja Doležal +19 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal na svom je Instagramu pokazala kako je proslavila okrugli 60. rođendan, koji je bio početkom svibnja, ali se slavlje održalo malo kasnije.

Naša pjevačica i voditeljica Sanja Doležal na Instagramu je pokazala svojim pratiteljima kako je proslavila svoj okrugli 60. rođendan.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Iako je šest desetljeća napunila još 9. svibnja, Sanja je snimku s proslave objavila tek jučer, a za mjesto slavlja odabrala je vikendicu na rijeci Mrežnici. Pjevačica je objavila snimku kako je uredila terasu za slavlje. Nalazili su se tamo roza baloni u obliku brojeva 6 i 0 te natpis ''Happy Birthday!'', a pozornost je krala i rijeka Mrežnica u pozadini te zelenilo drveća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Prije odlaska na Mrežnicu Sanja je otputovala i u Amsterdam, gdje je također za rođendansko putovanje povela svoje najmilije, a fotografije iz Nizozemske podijelila je i na Instagramu.

Iako je napunila već 60 godina, Sanja izgleda puno mlađe te na svojim fotografijama uvijek skuplja komentare da izgleda simpatično poput neke djevojke, a svojim osmijehom i vedrim duhom osvaja hrvatsku javnost još od mladosti. 

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +27 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila video talenta kojim se očito ponosi, ali reakcije nisu bile onakve kakvima se nadala: ''Kakav neugodnjak...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene