To je on?!

Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Galerija

Sacha Baron Cohen na posljednjoj je snimci svoje supruge Isle Fischer neprepoznatljiv jer izgleda bolje no ikad.

Komičar Sacha Baron Cohen u karijeri je promijenio nekoliko upečatljivih uloga, od Ali G-ja do slavnog Borata, po kojoj je najpoznatiji.

Pogledaj i ovo Film Igrači jeste li gledali ovaj film? Romantična komedija koja će učiniti da se uz čašu vina fino odmorite barem na sat i pol

No kad je samo Sacha i kad se ne glupira, mnoge su se žene složile kako se radi o atraktivnom muškarcu. Ipak, njegovo srce već 18 godina pripada glumici Isli Fischer, koja se svojim suprugom pohvalila na Instagramu.

Naime, komičar je upravo nominiran za Zlatni globus za seriju "The Spy", a njegova mu je ponosna supruga čestitala na tome videom kojim je pokazala i koliko je truda uložio u tu ulogu.

"Jako sam ponosna na supruga zbog nominacije za najboljeg glumca. Toliko se trudio da se transformira za tu ulogu, ne samo što se morao riješiti svoje škembice već je morao i naučiti tri dijalekta, uključujući sirijski, te je živio u Casablanci četiri mjeseca dok je trajalo snimanje", napisala je Isla uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher) on

Osim brojnih komplimenata koje je dobio na račun izgleda, neki ga nisu odmah prepoznali. "Čekaj, ovo je Borat??", često je bilo postavljeno pitanje ispod fotografije, ali da, to je Borat i izgleda bolje no ikad. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene