Kao pravi bodybuilder!

Pod hipnozom je postao snagator opsjednut mišićima, a onda se susreo oči u oči s Nikolajem Pešalovim

Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolaj Pešalov, Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

U showu ''Zvijezde pod hipnozom'' Ricardo Luque pretvorio se u snagatora opsjednutog mišićima.

Prva epizoda showa ''Zvijezde pod hipnozom'' donijela je pregršt zabave za gledatelje koji su prvi put imali priliku vidjeti kako izgledaju zvijezde koje su poželjele doći u studio jednog zabavnog showa u hipnotiziranom stanju.

Pogledaj i ovo Ivana Banfić - 5 danas vodi drugačiji život Jedna od naših prvih predstavnica dance scene '90-ih godina, publiku je razveselila svojom pojavom na velikom koncertu u Zagrebu!

Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi i u studio su došli  već hipnotizirani, ali bilo je i onih koji hipnozu nisu željeli isprobati na vlastitoj koži.

U stanju hipnoze vidjeli smo pjevačicu Ivanu Banfić i pjevača Ricarda Luquea. 

Njegova je jedina briga mišićna masa i kako do nje što brže doći. Kako bi izgledao kao pravi bodybuilder, Ricardo je prvo obrijao pazuhe, zatim si je napravio proteinski shake s mlijekom, medom, voćem i mortadelom. Potom je ušao i u teretanu. 

Po nalogu hipnotizera moćno je pozirao pred kamerama i ponosno pokazivao svoje mišiće. Poslije fotografiranja Ricardo se, također uz upute hipnotizera, susreo s olimpijskim prvakom Nikolajem Pešalovim, sam se iznenadio viđenim, ali onda je rado pozirao s njim.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u našem videu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene