Prve pripreme

EKSKLUZIVNO U Dubrovnik stigao slavni redatelj 'Robin Hooda'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otto Bathurst stigao je u Dubrovnik i u ekskluzivnom razgovoru otkrio detalje o snimanju filma "Robin Hood".

Slavni redatelj filma "Robin Hood" Otto Bathurst stigao je u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik gdje uskoro kreće postavljanje scenografije za film u kojem glavne uloge igraju Jamie Foxx i Jamie Doran.

Pogledaj i ovo showbuzz Legendarni junak ''Robin Hood'' koji se snimao u Hrvatskoj opet u kinima, na projekciju filma u Dubrovnik stiže i redatelj

"Ovo mi je 4. ili 5. put u Dubrovniku, grad je nevjerojatan, prelijep je, odlična je lokacija za snimanje", kazao je Bathurst koji je u Hrvatsku stigao s ekipom od 60-ak ljudi kako bi do kraja proučili lokacije za snimanje i odradili posljednje sastanke.

Slavni redatelj  u Lijepoj našoj već je bio početkom listopada kada je gradonačelnika Andru Vlahušića obavijestio da će Dubrovnik biti ključna lokacija za snimanje povijesnih scena. Snimat će se na nekoliko lokacija među kojima su  dio Straduna, gradski porat, Ulica Svetog Dominika i prostor ispod mosta na Pločama, a samo snimanje započinje u veljači.

Jedan od producenata filma je i slavni Leonardo DiCaprio pa postoji mogućnost i da holivudski miljenik dođe u Hrvatsku.

Premijera filma planirana je za veljaču 2018. godine, a u promidžbene aktivnosti bit će utrošeno 100 milijuna dolara. S obzirom da će Dubrovnik biti dio globalne marketinške kampanje ne trebamo ni spominjati koji će to utjecaj imati na još uspješniji razvoj našeg turizma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene