Nada se da će djelovati

Kontroverzni oskarovac koji se divi Putinu zanemario preporuke i u Rusiji se cijepio protiv korone

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Redatelj Oliver Stone cijepio se ruskim cjepivom Sputnjik V protiv koronavirusa.

Renomirani američki redatelj i oskarovac Oliver Stone rekao je u intervjuu za rusku televiziju da se protiv koronavirusa cijepio ruskim cjepivom. Prvu je dozu primio prije nekoliko dana, a po drugu će vratiti u Rusiju po rasporedu cijepljenja.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni redatelj Zločesti redatelj Hollywooda: Druži se s Castrom - evo zašto!

"Čuo sam dobre stvari o ruskom cjepivu, nadam se da će djelovati. Dobro je to cjepivo, ne znam zašto ga ignoriraju na zapadu", kazao je.

Stoneu su 74 godine, a cijepio se premda se rusko cjepivo ne preporučuje starijima od šezdeset jer među osobama u toj dobnoj skupini nije dovoljno testirano.

U Rusiji se cjepivo Sputnjik V trenutno distribuira visokorizičnim zanimanjima, ali samo osobama od 18 do 60 godina starosti, piše Independent.

Stone ima bogatu filmsku karijeru tijekom koje je osvojio tri Oscara, za "Ponoćni ekspres" (1978), "Vod smrti" (1986) i "Rođen 4. srpnja"(1989).

No posljednjih godina u Sjedinjenim Državama izaziva kontroverze zbog svojih prokremaljskih stajališta i brojnih pohvala ruskome predsjedniku Vladimiru Putinu kojega smatra svjetskim mirotvorcem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Mila Jovovich (Foto: Getty Images) Mila Jovovich (Foto: Profimedia) +0 Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ovako je izgledala '91. godine u filmu koji ju je proslavio, a pogledajte kako zanosna brineta izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene