Odnosi im nisu bili najbolji

Kevin Hart podijelio je tužnu vijest na svom Instagram profilu: "Volim te, zagrli mamu za mene"

Kevin Hart Kevin Hart Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Instagram) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) Kevin Hart (Foto: Profimedia) +6 Kevin Hart (Foto: Getty Images) Galerija

Kevin Hart obavijestio je svoje pratitelje kako mu je preminuo otac, a u opisu se prisjetio i svoje majke koja ga je napustila 2007. godine.

Glumac Kevin Hart na svom Instagram profilu, obznanio je kako mu je preminuo otac Henry Robert.

Pogledaj i ovo Kevin Hart (Foto: Profimedia) u dobru i zlu Prvo je on bio usred skandala i ona ga branila, a sad su se uloge obrnule: Našli se na ručku i na rastanku dobro izgrlili

Ispod fotografije na kojoj poziraju zagrljeni i nasmiješeni na krevetu napisao je:

"Počivaj u miru. Volim te tata. Iako si otišao, nikada nećeš biti zaboravljen. Zagrli mamu za mene. Hvala za sve. Bolji sam otac zbog tebe. Napravit ću vas ponosnim".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Također, u jednom dijelu posta spomenuo je i majku Nancy koja je preminula 2007. godine.

U komentarima su se javili njegovi vjerni fanovi koji su mu poželjeli puno snage i podrške:

"Jako mi je žao", "Ti si snažan brate", "Šaljem ti ljubav", "Puno zagrljaja", "Jak si ti". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Inače, glumac i otac nisu bili baš u najboljim odnosima, a jednom prilikom i sam Kevin je prokomentirao cijelu situaciju:

"Moja djeca zapravo misle da sam najcool tata na planeti...Znam zašto sam takav kakav jesam, moj tata ima puno veze s tim. Greške koje je moj tata napravio, znate, odluke o drogiranju, biti u zatvoru i izvan njega, ulaziti i izlaziti iz naših života... Iz prve sam ruke vidio što je neprisustvo učinilo i zbog toga sada znam što znači biti prisutan. Znam što to može učiniti, znam kakav učinak može imati na dolazak vašeg djeteta.Sada sam bio dovoljno jak da se nosim s time jer imam drugačiji stav, pozitivan sam tip. Biram biti pozitivan umjesto negativan i zbog toga je moj odnos s tatom sada nevjerojatan! I moj tata razumije kako se osjećam i kako gledam na stvari, a sada se moj tata fokusira na to da bude najbolji djed i baka da on eventualno može".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 1 +6 Emily Ratajkowski - 2 Celebrity Slavna ljepotica na glamuroznom partiju pojavila se polugola, tijelo joj je prekrila samo mrežasta haljina!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 1 +26 Georgina Rodriguez - 2 Zanimljivosti Ronaldova Georgina pokazala je kako je izgledala u mladosti i što je tada bila njezina strast, a njezin hobi sve je poprilično iznenadio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene