U 81. godini

Preminuo je cijenjeni glumac Radko Polič, pamtimo ga po ulozi kapetana u filmu ''Balkan ekspres''

Radko Polič - 6 Radko Polič - 6 Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Radko Polič - 1 Radko Polič - 5 Radko Polič - 2 Radko Polič - 3 Radko Polič - 4 +0 Radko Polič - 6 Galerija

Preminuo je cijenjeni slovenski kazališni i filmski glumac Radko Polič.

Poznati i cijenjeni slovenski kazališni i filmski glumac Radko Polič preminuo je u 81. godini života.

Tijekom svog života glumio je u brojnim kazališnim predstavama i filmovima, a najpoznatiji je ostao po ulozi u filmu ''Balkan ekspres'' iz 1983. godine.

Svoj je trag ostavio i u ''Idealistu'', ''Državi mrtvih'', ''Osvajanju slobode'' i ''Mangupima''.

Dobio je dvije Sterijeve nagrade za glumu 1979. i 1982. godine, a sarajevski festival MES nagradio je njegovu predstavu ''Zlatnim lovorovim vijencem'' 1987. godine.

Diplomirao je dramu i umjetnički govor na AGRFT-u, zalagao se za mir i bio je protivnik sukoba koji su izbijali tijekom Domovinskog rata.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +21 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene