Iskorištavaju nevolju pjevačice

Novi problemi za Demi Lovato, njezina prazna kuća postala glavna meta provalnicima

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Getty) Demi Lovato (Foto: Getty) +0 Demi Lovato (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon što je završila u bolnici i na odvikavanju, dom Demi Lovato u Los Angelesu postao je meta provalnicima.

Pjevačica Demi Lovato koja je nedavno završila u bolnicu i liječenju od ovisnosti, iza sebe je ostavila praznu luksuznu kuću, a tu su priliku pokušali iskoristiti lopovi koji su planirali provaliti u istu.

Pogledaj i ovo showbuzz Opljačkan već 5 puta! Poručio zločincima - 'Nanijeli ste mi veliku emocionalnu bol'

Prazne kuće holivudskih zvijezda često su pravi "jackpot" za skupine provalnika, često pravih profesionalaca u tom "zanatu" i koji se izvuku s bogatim plijenom.

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U ovoj situaciji to nije bio slučaj jer su lopovi uhićeni prije nego su uspjeli ući u kuću. Prema pisanju TMZ-a nisu bili povezani s Demi ali istraga je pokazala kako je cijela akcija bila dobro organizirana i unaprijed dogovorena, a otkriveni su upravo zahvaljujući presretanju poruka putem kojih su kovali plan.

Losanđeleska policija je pred Demin dom poslala dodatne patrole kako bi pratili sumnjive aktivnosti, što se pokazalo pametnim potezom. Provalnici inače nemaju naviku birati točnu metu, no ovog puta je Demi očito bila na njihovom radaru.

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Podsjetimo, Demi je hospitalizirana nakon što se predozirala, navodno heroinom, prije mjesec dana i potom završila na odvikavanju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene