povratak u prošlost

Pogledajte kako se zabavljalo na koncertu Želim život 2007. godine, puno prije nego što nam je virus promijenio život!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 14 godina na koncertu su publiku zabavljali Prljavo kazalište, Vanna, Baruni, Luka Nižetić, Maja Šuput, Davor Radolfi i brojni drugi, a u našoj galeriji pogledajte kakva je atmosfera bila te 2007.

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu 18. prosinca 2007. godine održan je koncert Zaklade Ane Rukavine "Želim život". Prije 14 godina na koncertu su publiku zabavljali Prljavo kazalište, Vanna, Baruni, Luka Nižetić, Maja Šuput, Davor Radolfi i brojni drugi, a u našoj galeriji pogledajte kakva je atmosfera bila 12 godina prije nego što nam je koronavirus potpuno promijenio život.

Pogledaj i ovo Davor Bilman "Vidimo se! " Evo gdje vas Davor Bilman očekuje u što većem broju, no dolazak nije jedina opcija: "Ako slučajno ne možete doći..."

Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira hvalevrijednu akciju "Želim život", čiji je glavni cilj prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Pozivom na broj 060 9000 građani će tijekom cijelog prosinca moći donirati 5,00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu plemenitu akciju.

Zaklada Ana Rukavina i partner Nova TV pripremaju blagdanski program, koji će se 18. prosinca emitirati na programu Nove TV i online platformama Nove TV.

"Prije 15 godina održan je prvi koncert 'Želim život' na Trgu bana Josipa Jelačića. Prije 15 godina Ana je s nekolicinom prijatelja i volontera, entuzijasta, iz bolničke sobe planirala koncert koji je trebao pruži nadu za život njoj i svima koji su se našli u sličnoj situaciji. Ana, nažalost, koncert nije dočekala, napustila nas je tog tužnog nedjeljnog jutra u studenom, ali njenu viziju smo nastavili svi zajedno. Hrvatska se ujedinila i Zaklada je nastavila Aninu misiju. Iako ni ove godine nismo na Trgu, zajedno s našim partnerom Novom TV i ove godine želimo pružiti ljudima nadu u život i nadu da će ovaj teški period uskoro biti iza nas. Hvala dragim ljudima što su sve ove godine uz nas i uz one kojima je naša pomoć potrebna", istaknula je povodom početka akcije gospođa Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Ovogodišnji koncert Želim život održat će se u subotu, 18. prosinca, s početkom u 20:15 sati, uz najljepše izvedbe zvijezda hrvatske estrade - Severine, Nine Badrić, Petra Graše, Psihomodo Popa te Sanje, Marinka i Zeca, koji će dodatno zagrijati srca gledatelja u predbožićno vrijeme ljubavi, veselja i darivanja.

Građani svoj doprinos mogu dati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000, koji je omogućio Hrvatski Telekom. Cijena poziva iznosi 5,00 kuna (plus PDV), a pozivi su mogući tijekom cijelog prosinca. Donacije su moguće i putem KEKS Pay aplikacije Erste banke, koja omogućuje svim korisnicima, neovisno u kojoj su banci, brzo, jednostavno i sigurno slanje uplata bez ikakvih naknada.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene