Ooooops!

Slavna pjevačica se sagnula, a kratki kombinezon otkrio više nego što je htjela

Kesha (Foto: profimedia) Kesha (Foto: profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: profimedia) Kesha (Foto: profimedia) Kesha (Foto: Instagram) Kesha (Foto: Instagram) Kesha (Foto: profimedia) Kesha (Foto: AFP) +0 Kesha (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Kesha Rose Sebert poznatija je pod umjetničkim imenom Kesha, a fotografi su je snimili u odjevnoj kombinaciji koja joj možda nije bila najbolji izbor.

Iza 32-godišnje pjevačice je doista teško razdoblje.

Pogledaj i ovo Katy Perry (Foto: Profimedia) Skandal za skandalom Silovao Katy Perry? Pjevačica iznijela stravične optužbe o glazbenom producentu, iscurili sudski dokumenti

Radi se o Keshi Rose Sebert, poznatijom pod umjetničkim imenom Ke$ha koja iza sebe ima brojne glazbene suradnje koje su joj donijele svjetsku slavu i milijune dolara na računu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on

Ipak, slava joj je donijela i neke ružne stvari, poput godina emocionalnog i fizičkog zlostavljanja od strane njezinog mentora Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony koji je i zaslužan za procvat njezine karijere. On je sve optužbe demantirao, a zanimljivo, neko vrijeme je i dio javnosti mislio kako pjevačica samo želi njegov novac.

Ostavimo li taj gnjusni slučaj po strani, Kesha se povukla iz javnosti, prestala snimati albume sve do 2017. godine, a natukla je i poprilični broj kilograma od depresije i stresa, pa je neko vrijeme bila neprepoznatljiva. 

Ipak, 2017. godina dokazala joj je kako nakon kiše baš uvijek dođe sunce, pa je pjevačica izbacila album "Rainbow" koji je oduševio njezine obožavatelje, a najviše pažnje privukla je pjesma "Praying" koju je posvetila svom zlostavljaču.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis) on

A da se ponovno vraća na staro, pjevačica je dokazala i nedavno nakon kave sa svojom asistenticom za koju je odjenula kratki traper kombinezon kao zanimljiv proljetni outfit. No nakon što se sagnula, pjevačica je otkrila nešto više nego što je htjela, međutim nije se dala smesti zbog bliceva fotoaparata.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene