Uspjelo joj

Badrić dobila potvrdu: Duško Lokin prihvatio Ninin ledeni izazov

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na promociji pjesme 'Vjetrenjače', Nina Badrić dobila je potvrdu!

Nina Badrić predstavila je novu pjesmu 'Vjetrenjače'. Pjevačica je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju te je otkrila da se radi o pjesmi koju je prvi puta čula prije više od deset godina.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

'Vjetrenjače su nepretenciozna pjesma, koja se bazira na jednostavnosti. Željeli smo se vratiti u one godine, kad je mjuza bila mjuza. Čim sam čula tekst, izvukao mi je osmijeh na lice', rekla je Nina, kojoj se u emisiju javila autorica pjesme Aleksandra Kovač.

Nina Badrić demantirala vezu s kolegom Mirzom Šoljaninom!

'Pjesmu sam Nini odsvirala na klaviru. Odmah joj se svidjela, ali negdje se po putu sve izgubilo. Znala sam da će ona dobiti svoje mjesto i zato sam je čuvala za pravi trenutak', rekla je Aleksandra, koja je pjesmu napisala zajedno s majkom Spomenkom Kovač, a aranžman i produkcija povjereni su Predragu Martinjaku Peggy-ju. 'Ako niste dobro, odmah sad navucite osmijeh jer vam šaljem pozitivnu vibru', poručila je Nina slušateljima najavivši da nakon četiri godine radi na novom albumu. 

Nina se prisjetila i nekih trenutaka iz prošlosti. 'Najteže snimanje spota bilo mi je ono za pjesmu 'Moja ljubav'. Bilo je hladno, negdje oko minus 15 stupnjeva, a nitko da se ponudi zagrijati me', šalila se pjevačica, priznavši da su joj specijalnost plesanje i imitiranje poznatih.

No Nina se okušala i kao novinarka tračerskog portala 'Uništimo.com'. Za gošću je dobila kolegicu Vannu, a dvije pjevačice odlično su interpretirale jedan tabloidni intervju. 'Bole li te noge u štiklama?', pitala je Nina, a Vanna spremno odgovorila: 'Ma ja štikle nosim od jutra do mraka, jer obožavam svoj posao', rekla je pitavši koegicu ima li dovoljno vjetra za svoje Vjetrenjače. Ako joj ne prođe pjesma Vanna je Nini predložila da 'pokaže malo butkicu, jer s butkicom bude sve lakše išlo'.

Iako je tijekom ljeta realizirala svoj ledeni izazov, na Ninine nominacije nitko nije pozitivno odgovorio – do sinoć. 'Prihvaćam izazov i realizirat ću ga ovaj tjedan', rekao je nominirani Duško Lokin, koji je Ninu iznenadio pozivom u studio. 'Hvala ti što si me predložila, jako mi je to simpatično', rekao je Lokin, a Nina je priznala da je jednostavno morala nominirati svog susjeda.

Nina se u eteru prisjetila i svog prvog poljupca. 'Sjećam se mjesta i s kim je to bilo. Dogodilo se nedaleko od moje kuće, imala sam 15 godina, bila je Univerzijada i bilo je odurno', priznala je Nina, a kao lijepu uspomenu navela je svečani doček Splićana, nakon Ivaniševićeve pobjede na Wimbledonu. 'Dok sam gledala Marina Čilića vrtila sam taj film. Bila sam toliko ponosna što je jedan fenomenalan dečko i sportaš, predanim radom dočekao svojih pet minuta. Čestitam Marinu od srca, plakala sam od sreće', rekla je Nina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene