Trenuci za pamćenje

TOP nastupi ove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema podacima AGB Nielsena u prosjeku je show Tvoje lice zvuči poznato pratilo više od 736 tisuća gledatelja

Show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ i ove je godine oduševio i velike i male, a tome u prilog idu i rezultati gledanosti. Prema podacima AGB Nielsena u prosjeku je show pratilo više od 736 tisuća gledatelja. Uz finale showa bilo je više od 757 tisuća gledatelja, dok je deseta emisija ostvarila rekordan rezultat, te je uz nju bilo više od 826 tisuća gledatelja.*

Pogledaj i ovo Antonija Šola uvijek ista Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

Kako je ekipa iz backastagea, koja se brine za transformacije i nastupe naših izvođača rekla, svi izvođači ove sezone bili su posebno motivirani, iznimno talentirani, scenski inteligentni, a od sebe su davali sto posto i maksimalni profesionalizam došao je do izražaja.

Kroz tri mjeseca, kandidati su pretrpjeli brojne fizičke transformacije, od tamnjenja kože, podebljavanja pa sve do transformacije u suprotan spol. Muškom dijelu najteže je padalo brijanje dlaka i hod u štiklama, no uz vrhunski tim profesionalaca i pozitivnu energiju na setu, kažu, sav sram nestaje, a uživanje u ulozi ostavruje svoj potpuni potencijal.

U specijalno emisiji vidjet ćemo 22 sjajna nastupa koja su obilježila ovu sezonu. Pobjednik Saša Lozar ističe kako su mu najdraže transformacije bile u Arethu Farnklin i Louisa Primu, a vidjet ćemo njegove transformacije u Maju Blagdan, s kojom je odnio prvu pobjedu, te transformacije u Jelenu Rozgu i Leann Rimes.

ANKETA Koji vam je nastup Saše Lozara bio najbolji?

„Kad god su muškarci glumili žene, to je urnebes bio.“ kaže Dušan Bućan čijim su se transformacijama u suprotan spol gledatelji najviše veselili, a kao najbolji nastupi izdvojeni su Madonna, I Bee te Cameo.

Vidjet ćemo i pobjednički nastup Ivane Marić kao Christine Aguilere, kao i transformaciju u Jacquesa Houdeka, koji je izazvao najviše interesa, a zbog kojeg je Ivana bila u rukama šminkera čak osam sati.

„Bio je jedan trenutak gdje sam se zabezeknuo time kako ću izgledati. Taj trenutak se zvao Severina i mislim da je tu nestao moj sram i sve je bilo lakše.“ kazao je Luka Bulić, a najdraža transformacijabila mu je u Luciana Pavarottija koji mu je donio pobjedu u emisiji i kojeg ćemo imati ponovno priliku vidjeti. Također vidjet ćemo i Lukinu sjajnu transformaciju u Massima i Marvina Gayea.

Maja Posavec kaže da je uovom showu uživala do kraja, no nije bila jedina. Njezini nastupi izazviali su oduševljenje, a prisjetit ćemo se Maje kao Sanje Doležal i Mile Kekina, odnosno grupe Hladno pivo.

„Koliko si postaviš granice u glavi, toliko će one postojati, ali doista ne postoje.“ kazala je Renata Sabljak, a vidjet ćemo njezin pobjednički nastup kao Cee Lo Gren te nastup koji je dirnuo žiri i publiku – transformaciju u Tošu Proeskog, a prisjetit ćemo se i Renatine transformacije u Bonnie Tyler iz devete emisije.

Najmlađi i najviši natjecatelj Ivan Šarić, čije su transformacije, posebice one u ženski spol, izazivale salve smijeha, kaže da se tijekom ova tri mjeseca osjećao kao u nekoj drugoj galaksiji. „Izgubio sam sav sram, skinuti se pred ljudima, šminkati se.“ dodaje Ivan, a još jedanput ćemo vidjeti transformacije u Anastaciu, Elvisa Presleya i Barryja Whitea.

Maja Šuput bi, kaže, do kraja života žalila da nije pristala na sudjelovanje u showu. „Ovo je forma koja mora zabaviti i izvođača i publiku.“ tvrdi Maja, a vidjet ćemo je još jedanput kao Johna Travoltu i Šabana Bajramovića.

Kao poslastica za kraj, gledatelji će moći uživati i nasmijati se u definivno najzabavnijem duetu ove sezone, a otpjevali su ga Dušan Bućan i Ivan Šarić kao Dražen Zečić i Anđela.

Ne propustite prisjetiti se najsjajnijih trenutaka druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato večeras od 20 sati!

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Sve što ste propustili pogledajte na Tvoje lice zvuči poznato.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene