O 'Radnoj akciji'

Minea: 'Plakala bih kod kuće, što sam sve taj dan vidjela...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva sezona 'Radne akcije' donijela sam je mnogo transforamacija, emotivnih trenutaka i još više sretnih i nasmiješenih lica koji su dobili novi dom. Minea je bila ta koja je sve to i sama proživjela iz prve ruke kao voditeljica emisije.

Renatu Končić Mineu svi smo upoznali kao pjevačicu, zatim nas je oduševila kao prava transformatorica u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a sada je osvojila srca u emisiji Nove TV 'Radna akcija'.

Pogledaj i ovo Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Dovela ih u red Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

Trošna kuća skrivala tužnu priču: 'Kad me prijateljica pita da dođe na kavu ja kažem da ne mogu. Sram me je'

Minea je osvojila malo svojeg vremena za intervju sa Showbuzz timom Dnevnik.hr-a, te smo zajedno popričali o najljepšim trenucima iz prve sezone, što joj je bilo najteže, što najbolje, kao i o novim planovima.

Povratak u prošlost: Sjećate se domaćih lica na početku karijere?

1. Emisija 'Radna akcija' promijenila je živote mnogih obitelji, a te su promjene izazvale niz pozitivnih reakcija. Što ćete pamtiti iz prve sezone emisije?

Svih šest obitelji i njihove priče ostavile su na mene snažan dojam! Teško mi je izdvojiti pojedine momente jer sam uvjerena da ću sve pamtiti sa posebnim emocijama i zadovoljstvom jer smo uljepšali život tim dragim ljudima!  

#RadnaAkcija - puno ljubavi, puno sreće i još više zagrljaja <3

Posted by Minea - Official Fan Club on Sunday, June 28, 2015

2. Ovo je ujedno bilo i prvi put da ste se našli u ulozi voditeljice? Kako vam se svidjelo?

Sretna sam i zahvalna što mi se pružila prilika biti dio ove prekrasne priče! Iako do sada nisam imala voditeljskih iskustava, zaista sam se osjećala kao riba u vodi! Osim jako velike odgovornosti imala sam i apsolutnu slobodu tako da sam u svakoj situaciji i momentu mogla biti svoja i postupati onako kako sam se osjećala! Prednost je bila i fenomenalna ekipa sa kojom sam svaki dan bila na terenu, atmosfera puna adrenalina i pozitive!

NOVA SEZONA 'Tvoje lice zvuči poznato': 'Ovu priliku nismo mogli propustiti!'

3. Emisiju prate i intenzivna emocionalna iskustva, posebno kada obitelj vidi promjenu svojeg doma i koliko im to znači. Kako ste se nosili s emocijama na snimanju? Suze je teško skrivati...

Bilo je i suza i smijeha, tuge i veselja... Zaista sam svakodnevno bila preplavljena različitim emocijama, iskustvima i događajima u kojima nikako nemozete ostati ravnodušni! Inaće sam vrlo osjećajna i emotivna osoba, sve što radim uključujem emocije i srce....nerijetko se znalo dogoditi da nakon snimanja, navečer kada legnem u krevet, razmišljam o obitelji i njihovom životu. Tada znam i plakati jer ne mogu samo doći kući i odbaciti sve što sam taj dan vidjela, doživjela! Suosijećam sa njima u svakom trenutku!

4. Postoji li neka obitelj za koju ste se posebno vezali?

Nemoguće je izdvojiti ikoga, svaka obitelj je drugačija i sve ih veže činjenica da su svi divni i dragi ljudi koje život nije mazio! Presretna sam što smo im pomogli i omogućili neki novi i kvalitetniji život.

5. Koji vam je bio najteži, a koji najlakši dio posla?

Nema najtežeg! Kada radite nešto sa srcem i ciljem kojega smo mi imali tada ništa nije teško! Cijeli tim radnika i građevinaca, na čelu sa mojim dragim prijateljima Ante Kraljem i Velimirom Široki, u svakom trenutku davali su maksimum od sebe da bi sve stigli i završili u roku! Naravno da je bilo i problema, nije baš sve uvijek teklo glatko i po planu, no oni su uvijek našli riješenje i sve se završilo na vrijeme! Naučili su me mnogočemu i moram priznati da su zadnji mjeseci, po tom pitanju, bili vrlo edukativni za mene!

6. Možete li nam otkriti neke svoje nove planove za budućnost? Nedavno se izbacili i novi singl 'Razonoda'...

Iza mene je CMC festival na kojem sam promovirala "Razonodu", novi sing koji je već naveliko prihvaćen od moje publike radi čega sam presretna! Čeka me Festival šibenske šansone krajem osmog mjeseca, gdje cu sa Giulianom izvesti ljepu baladu kojoj se jako veselim! Za rujan imam puno planova, no o njima ćemo kada bude vrijeme... za sada uživam u ljetu, moru, koncertima i "Razonodi".

7. I ljeto nam je stiglo na velika vrata... gdje ćete odmarati nakon radne sezone?

Uspjela sam odvojiti ovih dana malo vremena za kupanje i more... kao i svako ljeto trudim se što vise spojiti ugodno sa korisnim! Na sreću, ljetne gaže su uglavnom na Jadranu tako da kupanje i kavica uz more neće izostati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene