jedna je navika ipak ostala

Posrnula zvijezda Prijatelja zbunila je paparazze neočekivanim potezom, a na njemu se može primijetiti i promjena na koju se dugo čekalo!

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Iva Majoli i Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 5 Matthew Perry - 7 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 1 Matthew Perry +10 Matthew Perry - 3 Galerija

Matthew Perry snimljen je u Los Angelesu u nešto boljoj formi nego zadnjih godina, a paparazzi su ga ulovili prije i nakon shoppinga, u dva različita izdanja.

Glumac Matthew Perry osvojio je simpatije javnosti kao Chandler Bing u kultnoj seriji "Prijatelji", a danas najviše pažnje privlači svojim oronulim izgledom, koji je posljedica dugogodišnje borbe s ovisnošću o drogama i alkoholu.

No sada su ga paparazzi ulovili u Los Angelesu, u nešto boljoj formi nego zadnjih godina i čini se da se pokušava vratiti na pravi put, ali jedne loše navike nikako se ne može riješiti.

Perry je snimljen kako ulazi u jednu trgovinu, iz koje je izašao u potpuno drugačijem outfitu, a odmah po izlasku zapalio je cigaretu.

Nove fotografije glumca pogledajte OVDJE.

Omiljeni Chandler je od 1997. godine bio čak 15 puta na odvikavanju, a u svojim memoarima "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", koje je izdao prošle godine, otkrio je da je 2018. godine bio nadomak smrti nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti i da su mu liječnici dali tek dva posto šanse za život nakon što je bio priključen na aparate.

Priznao je i da danas ne može gledati "Prijatelje" jer je baš za vrijeme snimanja završio u paklu ovisnosti.

"Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim", napisao je.

Matthew je ranije ispričao i kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumio deset godina.

Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 +26 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Celebrity Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene