SHAKE IT!

Tko kaže da twerkaju samo žene? Pogledajte kako to radi vama dobro poznati frajer!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mateja Mlađenovića publika je upoznala u showu "Ženim sina", a time je Matej dodatno popularizirao svoje dosad objavljene pjesme. No osim što voli pjevati, pred našim je kamerama pokazao kako voli i zaplesati.

Zanima vas kako se snašao u twerkanju ? Pogledajte urnebesan video (02:10) i provjerite sami.

Dečki iz Ženim sina morali su prihvatiti 'škakljive' izazove, ali i odgovoriti na intimna pitanja!

Pogledaj i ovo Josip Kotlar (Foto: Instagram) MA NIJE VALJDA?! Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"



Iako je u showu 'Ženim sina?' izabrao Karlu, Matej je brzo otkrio kako se ne radi o ljubavi, već o divnom prijateljstvu.

"Vrijednije mi je imati prijateljicu do kraja života nego upropastiti to s nekom mojom potrebom ili nečime što nije iskreno. Krajem ovog showa ne zatvaramo vrata i tko zna što će se još poslije dogoditi u životu", komentirao je Matej svoju odluku.

A nakon završetka showa, Matej se zbližio s jednom drugom djevojkom, Slovenkom Nušom Rojs koja je također zvijezda jednog reality showa i koju je Matej angažirao za novi spot.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎬🎥🎞️

A post shared by Matej Mlađenović (@matej_mladjenovic) on

Iako se šuškalo kako se radi o novoj romansi, čini se kako je duo spojio samo posao. Matej na YouTubeu ima i nekoliko drugih pjesama i spotova, a svakako najpopularniji su oni za pjesme "Živi svoj san" i "Bolje za oboje". Ovu posljednju posvetio je bivšoj djevojci nakon bolnog prekida.

A osim u glazbi, Matej je pred našim kamerama pokazao kako se snalazi i u twerkanju!

Što mu bolje ide, procijenite sami u našem videu! 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) Josip Kotlar (Foto: Instagram) +0 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Celebrity Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene