Ma nema dalje!

Poslušajte kako zvuči kad Ćiro Blažević i Mate Bulić ''Moju Hercegovinu'' pjevaju na kineskom!

Mate Bulić u \ Mate Bulić u \"Zvijezdama pod hipnozom\" (Foto: Nova TV) nova tv 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić u \ Mate Bulić u \ Mate Bulić u \ Mate Bulić u \ Mate Bulić u \ Mate Bulić u \ +0 Mate Bulić u \ Galerija

Gost ovotjedne epizode showa "Zvijezde pod hipnozom" bio je i legendarni Mate Bulić, ali i Miroslav Ćiro Blažević.

U studiju showa "Zvijezde pod hipnozom" ove subote voditelj Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković ugostili su i legendarnog Matu Bulića.

"Kralj dijaspore" Bulić tako se našao u jednom kineskom restoranu gdje je bio uvjeren kako je baš on nogometaš koji treba od trenera svih trenera, Miroslava Ćire Blaževića, zatražiti transfer u Kinu. 

Bespogovorno slušajući upute hipnotizera Timotea, Mate se suočio s izazovom mijenjanja stola u restoranu, poklanjanja ženskog šala Ćiri, kao i s problemima sa stolicom na kojoj je sjedio. Uz sve to, hipnotizirani Mato zapjevao je na kineskom svoj hit "Moja Hercegovina", a pratnja mu je bio sam Ćiro.

Podsjetimo, "Zvijezde pod hipnozom" je zabavan show koji donosi pregršt zabave, a gledatelji imaju prvi puta priliku vidjeti kako domaće zvijezde izgledaju dok su u hipnotziranom stanju. Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene