privukla veliku pažnju

Jedna od najljepših Ruskinja iznenadila dolaskom na reviju u Parizu, pa porukom o miru uzdrmala javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija Šarapova pojavila se na Tjednu mode u Parizu gdje je privukla veliku pažnju, a pri dolasku se oglasila i o gorućoj situaciji.

Bivša tenisačica i jedna od najljepših Ruskinja, 34-godišnja Marija Šarapova, doputovala je u Pariz povodom održavanja Tjedna mode.

Pogledaj i ovo showbuzz Šarapova u seksi izdanju Razgolitila se druga najbolja tenisačica na svijetu

Kao jedna od rijetkih Ruskinja u prvim redovima na revijama modnih kuća Dior i Chloe, Marija je privukla veliku pažnju, a po dolasku u Francusku prvi put se oglasila i o gorućoj situaciji u Ukrajini, no svojom je nedorečenom porukom mnoge razočarala.

"Osjećaj dolaska u Europu se promijenio ovaj put. Teška srca i s dubokom željom za mir. I što je najvažnije, za sigurnost i budućnost naše djece", kratko je poručila u pričama na Instagramu uz fotografiju iz hotelske sobe u Parizu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maria Sharapova (@mariasharapova)

S druge strane, slavne Ruskinje koje su nosile revije iskazale su puno konkretnije stavove o ratu.

"Kao majka, srcem stojim uz sve majke koje pate od posljedica nedavnih događaja u Ukrajini. Žene će biti te koje će nositi najveći teret ovog sukoba i želim da znaju da nisu same. Ne mogu pomoći sama, ali kao zajednica možemo uraditi puno. Navesti ću organizacije kojima možete donirati za pomoć i kojima ću ja donirati", napisala je na svojem Instagramu manekenka Natalia Vodianova, dok je Irina Shayk objavila fotografiju simbola mira uz koju je jasno poručila: "Ne ratu!"

Inače, Šarapova koja je rođena u Rusiji zadnjih godina živi u Floridi, a od prosinca 2020. zaručena je za britanskog milijardera Alexandera Gilkesa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: "Kakva krasna čestitka, to mora da je ljubav"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene