Stvarno ga dugo nismo vidjeli!

Maja Šuput družila se s Mišom Kovačem, objavila je fotografije i snimke na kojima pjeva: "Postoje večeri koje pamtiš dok si živ!"

Maja Šuput i Mišo Kovač Maja Šuput i Mišo Kovač Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Mišo Kovač Maja Šuput i Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač Koncert Miše Kovača u Splitu - 7 Koncert Miše Kovača u Splitu - 6 Koncert Miše Kovača u Splitu - 5 Koncert Miše Kovača u Splitu - 4 Koncert Miše Kovača u Splitu - 3 Koncert Miše Kovača u Splitu - 2 +6 Koncert Miše Kovača u Splitu - 1 Galerija

Maja Šuput je na društvenim mrežama objavila fotografije i snimke druženja s Mišom Kovačem.

Pjevačica Maja Šuput uveselila je brojne obožavatelje Mate Miše Kovača, koji dugo nisu imali priliku vidjeti ni čuti legendarnog pjevača.

Šuput je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Mišom, s kojim se družila na zabavi u jednom hotelu u Isti, na kojoj je Mišo i zapjevao.

"Postoje večeri koje pamtiš dok si živ. Naši razgovori nakon nastupa u backstageu su mi nahranili dušu", napisala je maja uz fotografiju s Mišom, kojom je izazvala opće veselje, a u pričama na Instagramu objavila je i videa na kojima Mišo pjeva svoje hitove "Poljubi zemlju" i "Dalmacija u mom oku". Kako je to izgledalo, možete pogledati i u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Mišo je zadnji koncert održao u lipnju 2022. godine na Starom placu u Splitu, nakon čega je trebao nastupiti i na dočeku 2023. godine u Vukovaru, ali je koncert morao otkazati zbog zdravstvenih problema.

Pogledaji ovo Mate Mišo Kovač Zanimljivosti Mišo Kovač pomalo drhtavim glasom otkrio koga će podržati na izborima: "Jer bit će muvana ako ne dobije!"

Pogledaji ovo Mišo Kovač Nekad i sad Pogledajte kako je Mišo Kovač izgledao bez brkova! Iste godine kada ih je pustio, procvjetala mu je i karijera

Pogledaji ovo Mišo i Ivana Kovač Celebrity Legendarnog Mišu Kovača dugo nismo vidjeli, a sada ga je kći Ivana pokazala u nesvakidašnjem izdanju!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 1 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 2 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 3 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 4 +19 Nastup Baby Lasagne na Sea Star festivalu - 5 Celebrity Baby Lasagna napravio potpunu ludnicu na prvom velikom koncertu nakon Eurosonga, donosimo dašak atmosfere!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić i Dubravko Šimenc Karmela Vukov-Colić i Dubravko Šimenc Drugi koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb Drugi koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb +26 Drugi koncert Progledaj srcem u Areni Zagreb Celebrity Brojni poznati na drugom danu vjerskog spektakla u Areni Zagreb, pogledajte tko je sve bio u publici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene