Što vi mislite?

ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša!

Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP Nives Celzijus osma emisija TLZP - 4 Indira Levak osma emisija TLZP +0 Indira Levak osma emisija TLZP - 2 Galerija

Maja Šuput, Nives Celzijus i Indira Levak u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistale su u odjevnim kombinacijama za pamćenje o kojima će se još neko vrijeme pričati.

Maja Šuput, Nives Celzijus i Indira Levak očarale su gledatelje pred malim ekranima u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato", i to zahvaljujući svojim modnim kombinacijama koje su odabrale za tu posebnu priliku.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Na društvenim mrežama dobivaju niz komplimenata i pohvala, a teško je reći koja je od njih bolje izgledala. Maja u blještavoj ultrakratkoj haljini oko koje je padala široka krinolina, Nives u raskošnom kombinezonu posutom šljokicama i dubokim dekolteom s kojeg je teško bilo skinuti pogled ili Indira u ultrakratkoj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Za njihove se stajlinge i ovaj put pobrinuo Marko Grubnić, koji je zajedničku fotografiju sa svojim dragim damama objavio na svom profilu na Instagramu.

"Završimo ovu sezonu s bombom, s bombom šljokica", napisao je Marko uz fotografiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Predivne ste", "Super stajlinzi", "Cure su zablistale svaku emisiju a ova je vrh", "Super tim", "Nives prezgodna", "Brutalni ste", "Nikad ljepše obučene za scenu nisam vidjela Nives i Indiru nego otkad im radiš outfit. Mislim da često ni one nisu svjesne svoje pojave i toga kako dobro mogu izgledati", samo su neki od komentara u kojima im se obožavatelji dive. 

Čija se odjevna kombinacija vama najviše svidjela?

Čija se odjevna kombinacija vama najviše svidjela?

  • Maja Šuput
  • Nives Celzijus
  • Indira Levak

Ukupno glasova:

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 2 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 4 Celebrity Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene