Nije sve bilo med i mlijeko

Uspjeli iz drugog puta: Zaručili su se na Valentinovo, no njihova je veza uspjela tek nakon prekida

Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Miranda Kerr i Katy Perry (Foto: Instagram) Katy Perry i John Mayer (Foto: AFP) +0 Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Galerija

Orlando Bloom pred Katy Perry kleknuo je nakon nešto više od 3 godine ljubavi.

Holivudska prošnja dogodila se na Valentinovo.

Pogledaj i ovo Katy Perry na Stradunu - 4 Nije prošla neopaženo Internetom se proširila snimka Katy Perry na Stradunu, evo kako je reagirala na uzvike fanova koji su je prepoznali

Radi se o onoj pjevačice Katy Perry i glumca Orlanda Blooma, a kako se naknadno saznalo, ona je uključivala romantično okruženje prepuno ruža. Zaručnički prsten pokazala je pjevačica na svom Instagram profilu, a radi se o onom u obliku cvijeta.

Fotografije koje su procurile otkrile su kako je par slavio taj dan u većem društvu, a nakon što je pjevačica rekla "da" slavlje je samo nastavljeno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Ipak, njihova ljubavna priča nije bila uvijek med i mlijeko. Podsjetimo, par je zajedno od početka 2016. godine, a prve glasine pojavile su se na after partyju dodjele Zlatnih globusa na kojem se par doslovno nije odvajao jedno od drugoga.

Iako nikada nisu javno pričali o svom odnosu, njihova ljubav bila je očita, jer se par idućih mjeseci doslovno nije odvajao jedno od drugoga. Ipak, u ožujku 2017. godine odlučili su prekinuti, iako su se i dalje nastavili viđati. Nakon romantičnog odmora na Maldivima, a zatim i zajedničkog posjeta Papi početkom 2018. godine, bilo je jasno kako je par svojoj ljubavi dao još jednu šansu.

Katy je već imala iskustva s obnavljanjem propalih veza. S pjevačem Johnom Mayerom prekidala je i mirila se čak pet puta od 2012. do 2016. godine kada je upoznala Orlanda. Također, iza nje je i kratki brak s komičarem Russelom Brandom, poznatim ovisnikom o seksu, koji ju je varao na sve strane, a pjevačica je često otvoreno govorila kako joj je slomio srce.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

I iza Orlanda je propali brak s manekenkom Mirandom Kerr s kojima ima sina Flynna, no par je ostao u prijateljskim odnosima. Tako su navodno i Katy i bivša Victoria's Secret anđelica u vrlo korektnim odnosima, a Miranda se 2017. godine ponovno udala za suosnivača Snapchata Evana Spiegela s kojim je također dobila sina. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Profimedia) +4 Demi Rose (Foto: Profimedia) Celebrity Manekenka ukrala pažnju oblinama koje su je proslavile: Pojavila se u haljini koja je jedva obuzdala njen bujni dekolte

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i djevojka Maja (Foto: Facebook) Mladen Grdović i Ivan Pernar (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +2 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene