Manekenka iz Kaštela

Atraktivna supruga Duje Čopa nekoć je krasila liste najseksi Hrvatica, sudjelovala je u izborima ljepote, a pamtimo je i iz glazbenih spotova!

Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop Duje i Ana Čop +11 Duje i Ana Čop Galerija

Duje i Ana Čop vjenčali su se 2021., nakon sedam godina veze, a 2022. dobili su kćerkicu Milu.

Lokomotiva je u utorak pobijedila Dinamo na Maksimiru rezultatom 3:0, a junak utakmice bio je Duje Čop, koji je zabio sva tri gola.

Duji, koji je nekoć i sam igrao za Dinamo, velika podrška u karijeri je supruga Ana Čop, djevojačkog prezimena Kurobasa, kaštelanska manekenka koju su svojevremeno u medijima prozivali jednom od najljepših Hrvatica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duje Čop (@dujecop)

Ana je 2008. godine odabrana kao prva pratilja na izboru za Miss Hrvatske, a bila je uvrštena i na listu 12 najseksi Hrvatica 2014. U galeriji pogledajte kako je Ana izgledala dok je sudjelovala na izborima ljepote.

Ana se pojavila i u videospotovima Tihe Orlića i Giuliana, koje možete pogledati u nastavku.

l.

Par se vjenčao u lipnju 2021. godine, a prije toga su bili sedam godina u vezi. Zajedno imaju kćerkicu Milu, koju su dobili u srpnju 2022., a vijest o dolasku prinove dotad su uspjeli sakriti od javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duje Čop (@dujecop)

"Ovdje je sve ono što se životom zove. Stigla nam je Mila Čop i da, najslađa je djevojčica na svijetu", pohvalila se tada Ana na Instagramu.

O kćerkici je progovorila i u IN Magazinu.

"Ja stalno nju ljubim, grlim. Meni mama kaže: daj Ana došla si odmori se, ali ne, ne mogu. Sva mi je medena i baš smo zaljubljeni u nju. Vjerojatno kao i svi u svoje dijete. Mi krenemo gledat film i onda ajde vidi šta sad radi i onda na kraju samo u nju gledamo dok ne zaspe", rekla je prošle godine na reviji dizajnerice Ivone Glavaš.

Ana je ranije u IN magazinu otkrila i kako ju je Duje zaprosio.

"A prsten je došao za božićne blagdane, očekivala jesam da će biti, ali nisam baš znala da će biti taj dan. Općenito to vrijeme božićnih blagdana mi je prekrasno, a posebno sad kad nas veže još nešto dodatno. Brzo se dignuo, ali je kleknuo, haha", ispričala je Ana 2020. godine, a tada se požalila i da im je korona pokvarila prvotne planove za vjenčanje.

"Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bih koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano", ispričala je tada.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +16 Podrška za Severinu Celebrity Instagram vrvi porukama podrške za Severinu, uz nju su brojni poznati Hrvati i Hrvatice, ali i regionalne zvijezde!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Travis Fimmel Travis Fimmel - 1 Travis Fimmel - 2 Travis Fimmel - 5 +2 Travis Fimmel Nekad i sad Kao zgodni viking mamio je ženske uzdahe, a s novim detaljima na licu nije ga baš lako prepoznati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene