Horor u Supertalentu!

Ovu jezivu 15-godišnjakinju čudotvorno je izliječio njezin talent kojim sada tjera strah u kosti: "Najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Martina Tomčić, Supertalent Liberty Barros, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Liberty Barros, Supertalent - 4 Liberty Barros, Supertalent - 5 Liberty Barros, Supertalent - 6 Liberty Barros, Supertalent - 7 Liberty Barros, Supertalent - 8 +24 Liberty Barros, Supertalent - 10 Galerija

Liberty Barros predstavila se u trećoj emisiji showa Supertalent, a svojom točkom je sve prestrašila, ali i oduševila.

U trećoj emisiji showa Supertalent Liberty Barros iz Engleske pokazala je gledateljima što je to kontorcionizam.

Ova iznadprosječno fleksibilna 15-godišnjakinja svojom točkom izazvala je strahopoštovanje članova žirija, koji su tijekom njezina nastupa čak ustajali i bježali sa svojih mjesta, sa šokiranim izrazima lica.

"Ljudi, ma ne", vikala je Maja tijekom njezinog nastupa.

"Ne, ona ako ide dolje, ja se mičem", rekla je Martina i pobjegla sa svoje stolice kad je kandidatkinja u šokantnoj pozi krenula prema stolu žirija.

"Di će na mene", prestrašila se Maja dok se Liberty penjala na stol žirija, a kada je počela pljuvati krv, onda je vrišteći pobjegla od nje.

"Odvratno! Jesi li ti luda? Ti si potpuno luda. Ti si najslađe stvorenje ikad nakon što si bila, znaš, stvarno si nas uplašila", bio je prvi Majin komentar nakon viđenog.

"Ovo je bio mali film, možda je trajao samo 2,3 minute, ali za nas je ovo bio horor. Bila si najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad, ali to je kompliment, u redu", rekla je Martina.

"Toliko si vješta, špagu si odradila kao od šale, preludo je", komentirao je Fabijan.

"Sve sam sama naučila, ali u ovoj koreografiji veliku ulogu ima moj tata. Uvijek je tu za mene, jako je kreativan i pomaže mi smisliti koreografije za moje nastupe. On smisli sve te ideje. Da, on je poprilično legendarni tip", objasnila je Liberty.

Iako ih je prestrašila, 15-godišnjakinja je svojim nastupom iskreno oduševila članove žirija, a posebice Fabijana koji joj je dao zlatni gumb.

"Ostvario se moj san", uzbuđeno je komentirala Liberty.

"Ova vrsta plesa spaja velike fleksibilne pokrete i izolacije. Zapravo je sve u disanju. Kad sam bila mlađa, uopće nisam bila fleksibilna", ispričala je Liberty koja se sa 7 godina naglo razboljela. Imala je velikih problema s disanjem, a liječnici nisu znali točnu dijagnozu.

"Nos bi mi se začepio. To mi je utjecalo na uši, koje su me boljele i svrbjele. Zbog toga su me zlostavljali jer sam uvijek šmrcala. Bilo mi je jako teško tada jer ništa nisam mogla učiniti. To je potrajalo do moje desete godine", otkrila je. No, jedan dan dok je Liberty plesala uz Rihanninu pjesmu "Umbrella" od jednog okreta odjednom su nestali problemi s disanjem.

"Tada sam oponašala jedan plesni korak u kojem se nešto sigurno dogodilo jer sam nakon toga mogla normalno disati. Izliječila sam samu sebe plesom", prisjetila se. Ples joj je pomogao u kontroli disanja i malo po malo počela se baviti fleksibilnim plesom. Nije bila toliko fleksibilna u početku, ali je stalno vježbala i odlučila posvetiti se tome.

"Cijela me obitelj podržava. Tata mi je velika podrška i sa mnom svugdje putuje. Mislim da je tatu nekad strah kad me gleda jer se boji da ne bi nešto pošlo po zlu. U budućnosti bih voljela glumiti u akcijskim filmovima. Možete li zamisliti fleksibilnog Hulka? Ja bih mogla biti fleksibilni Hulk", poručila je Liberty koja voli provoditi vrijeme i igrajući nogomet.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju OŠ Novska, Supertalent - 1 OŠ Novska, Supertalent - 2 OŠ Novska, Supertalent - 3 OŠ Novska, Supertalent - 4 +18 OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Celebrity Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent Mladi Davor Bilman OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent OŠ Novska, Davor Bilman, Supertalent +20 OŠ Novska, Supertalent Celebrity Evo kako je Bilman izgledao dok je bio mlad, odmah ćete uočiti jednu veliku razliku u odnosu na danas!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene