Mlađe je slađe

Serijski zavodnik manekenki koji drži do svojih kriterija - nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina!

Leonardo DiCaprio u \ Leonardo DiCaprio u \ profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bündchen, Leo DiCaprio (Foto: Getty) Leonardo DiCaprio u \ Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Getty) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Irmelin Indenbirken (Foto: AFP) Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: Getty) +1 Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Galerija

Nevjerojatna statistika potvrdila je kako Leonardo DiCaprio nikada u životu - nije bio u vezi sa ženom starijom od 25 godina!

Slavni glumac i zavodnik mlađahnih ljepotica, Leonardo di Caprio (44), već desetljećima puni stupce tabloida svojim vezama s manekenkama koje mijenja po sistemu - svake godine novi model. 

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) Tko su te ljepotice? Ljubio je neke od najljepših žena na svijetu, sve su ga ostavljale zbog jednog razloga, a čini se da ga je smirila 22 godine mlađa kolegica

No sustavnom analizom veza ovog oskarovca na kojeg su mnoge žene slabe pokazala je zastrašujuću činjenicu - Leo nikada nije bio u vezi sa ženom starijom od 25 godina! 

Ilustrativni graf koji pokazuje kako u niti jednom trenutku u posljednjih 20 godina niti jedna djevojka slavnog Lea nije imala više od 25, napravio je korisnik Reddita pod korisničkim imenom TrustLittleBrother. U prikazu su uključeni podaci za Leovih posljednih 8 veza. Graf je ubrzo postao viralan, a svi tabloidi prenijeli su ga kao vrhunski dokaz kako stari zavodnik Leo svoj ukus ne mijenja tokom godina - upravo suprotno. 

Grafom je jasno prikazano kako je prosječna dob djevojke ovog svima dragog oskarovca tek - 22,9 godina. 

Leonardo DiCaprio Refuses to Date a Woman Over 25 [OC] from r/dataisbeautiful

Mlade, većinom plavokose, dugih vretenastih nogu i vitke linije - to su djevojke ovog oskarovca.

Serijski obljubitelj ljepotica očito doista živi onu "mlađe je slađe", a mi smo se prisjetili njekih od njegovih "ulova" s modnih pista. 

Najmlađa od svih Leovih odabranica koja ga je dosta dugo uspjela zadržati - prekrasna Viktorijina anđelica Gisele Bundchen. S njom se Leonardo upustio u vezu davne 1999., kada je ljepotica imala tek 18 godina, a on 25 godina. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gisele para a campanha de natal 2018 da @vivaraonline. By @luigiandiango. #giselebundchen #ubermodel #vivara #natal

Objavu dijeli Gisele Bündchen FC ® (@gisele.bundchenfc)

Njihova razlika u godinama nije bila toliko velika, a možda je to i razlog zbog čega im je veza potrajala čak 5 godina. Iako su mnogi očekivali da će lijepu Brazilku oženiti, Leo se nije dao tako lako uhvatiti u klopku pa je par na kraju prekinuo 2004. 

Sljedeća Leova velika ljubav ponovno je bila manekenka, ali ovog puta Izraelka. Bar Rafaeli, ponovno plavokosa ljepotica koju je upoznao 2005., a ubrzo su se upustili u vezu. S Rafaeli je prekinuo 2011., taman kada je ona napunila 25 godina. Za vrijeme svoje veze s njom Leo se upoznao s državom Izrael te je čak bio u službenom posjetu predsjedniku Shimonu Peresu, a bio je i čest gost u rodnom gradu manekenke. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😚

Objavu dijeli Bar Rafaeli (@barrafaelii)

Sljedeća na redu opet je bila jedna slavna anđelica. Erin Heatherton upoznao je 2012., kada je ona imala 22 godine, no nisu dugo bili zajedno. 

Njemačka manekenka Toni Garrn osvojila je glumca 2013., a zadržala se u njegovom životu tek 1 godinu. U trenutku veze imala je 21 godinu. Na samo pet mjeseci na Leovoj listi slavnih ljepotica koje su poklekle njegovom šarmu našla se i sadašnja supruga Ryana Reynoldsa, Blake Lively, također u ranim dvadesetima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only when in Cannes 💎 thank you to everyone who made this year extra fun 🙏🏼@amarsana_style @tristannoumea

Objavu dijeli TONI GARRN (@tonigarrn)

"Vuk s Wall Streeta" osvojio je i Kelly Rohrbach, s kojom je bio u vezi do njezinih navršenih 25 godina, a sličnu sudbinu je doživjela i Nina Agdal. S njom je prekinuo 2017. nakon dvije zajedničke godine. 

Trenutno je glumac u sretnoj vezi s Argentinkom koja odskače od njegova standarda - nije plavuša. Camila Morrone argentinska je glumica koja je oskarovca upoznala 2017., a danas joj je tek 21 godina. Par je u vezi gotovo dvije godine i sudeći po njihovim pojavljivanjima u javnosti jako se vole te nema naznaka razdorima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MET @voguemagazine

Objavu dijeli Camila Morrone (@camilamorrone)

Možda zato što Camila ima još par godina dok ne navrši sudbonosnu 25. godinu. 

Sveukupno gledano, Leonardo DiCaprio ima zabrinjavajuće jednostavan ukus za žene - ključ svega je u mladosti. U posljednjih dvadeset godina samo su tri njegove odabranice u nekom trenutku imale 25 godina, a to su bile Bar Rafaeli, Kelly Rohrbach i Nina Agdal. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z (Foto: Profimedia) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Beyonce (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) +5 Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Celebrity Bračna nevjera slomila im srca, ali ne i brakove: Koji su celebovi oprostili prevaru i pod koju cijenu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene