tko bi to rekao za nju

Ostaje bez prijatelja, kolega, ali i vrijednih ugovora - sve zbog grozota na snimanju koje su dospjele u javnost

Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) +0 Lea Michele (Foto: Profimedia) Galerija

Lea Michele nije na dobrom glasu nakon što su je kolegice optužile da ih je maltretirala dok su snimali seriju "Glee".

Brend HelloFresh raskinuo je suradnju s glumicom Leom Michele zbog optužbi kolegice na njezin račun. "HelloFresh ne podržava rasizam ni diskriminaciju bilo kakve vrste. Razočarani smo zbog nedavnih pritužbi na račun Lee Michele", stoji u izjavi tvrtke.

Pogledaj i ovo showbuzz Odvratne prijetnje! Otkrivene grozote sa snimanja: Slavna glumica zlostavljala kolegicu i govorila joj prestrašne stvari

Istaknuli su kako takve optužbe uzimaju za ozbiljno te su istog trenutka završili suradnju s glumicom, piše Daily Mail. Leina bivša kolegica Samantha Ware početkom tjedna je istaknula kako joj je Michele napravila pravi pakao od života dok su zajedno radile na setu serije "Glee".

"Sjećaš li se kada si moje prvo pojavljivanje na televiziji napravila pravim paklom? Ja to nikada neću zaboraviti, pogotovo ne između ostalih traumatskih situacija koje si mi radila i zbog čega sam se pitala imam li uopće šanse u Hollywoodu", rekla je Ware.

Malo nakon toga Leu su s Instagrama maknule bivše kolegice Ariana Grande i Keke Palmer. Brojne kolege iz serije "Glee" reagirale su na Leino ponašanje te su dale podršku Samanthi. Heilee Steinfeld otkrila je kako ju je Lea rasplakala 2011. godine na parkiralištu ispred seta na kojem su radile zajedno.

Lea Michele trenutačno je trudna i čeka dijete sa suprugom, poduzetnikom Zandyjem Reichem (37), a u seriji "Glee" glumila je Rachel Berry kroz šest sezona. Za ulogu je bila nominirana za nagrade Emmy i Zlatni globus.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene