Nakon kiše dolazi sunce!

Vratio joj je vjeru u ljubav nakon ružnog prekida, a ona je službeno potvrdila da su par

Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) +0 Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Galerija

Kylie Minogue i Paul Solomons zajedno su od proljeća.

Slavna pjevačica dosad nije imala previše sreće u ljubavi.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue (Foto: Instagram) stari unatrag Ogrtač joj je jedva prekrio bedra dok je zavodljivo pozirala, u 53. godini pokazala da je sve ljepša

Radi se o 50-godišnjoj australskoj pjevačici Kylie Minogue koja je jučer bila jedna od gošća crvenog tepiha u Londonu gdje je održana dodjela GQ Men Of The Year nagrada.

Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U zlatnoj haljini, australska "džepna Venera" dokazala je kako izgleda bolje no ikad, a za to je zadužen i njezin novi dečko, 7 godina mlađi Paul Solomons s kojim je sinoć imala prvi službeni izlazak, jer je on zaposlen u spomenutom časopisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Duo je izgledao jako sretno, a čitavo vrijeme nisu skidali osmijehe s lica, a Paul joj je došao kao melem na ranu nakon ljubavnog brodoloma s mladim britanskim glumcem Joshuom Sasseom koji ju je prvi zaprosio nakon 6 mjeseci, a zatim i prevario s kolegicom sa seta.

Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Da stvar bude još gora, navodno mu ona nije bila jedina ljubavnica, a Joshua je navodno svoju dragu iskorištavao radi slave i novca. Kylie mu je tako platila skupocjenu operaciju presađivanja kosa, a glumac je i živjeo u njezinoj vili u Londonu, no nakon što je saznala za prevaru, Kylie ga je momentalno izbacila iz stana.

Vezu s Paulom potvrdila je početkom srpnja na Instagramu kada je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju. "Život mi je, ne želim reći malo, reći ću puno bolji. Život je sjajan. Možete to protumačiti kako vam odgovara. Moguće je da ću se udati i imati djecu, a možda i neću. Rekla sam da to možda nije za mene, ali možda je", otkrila je nedavno Kylie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Čini se kako joj je urednik vratio vjeru u ljubav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene