pogledajte tko je sve došao!

Elegantna Kolinda ukrala je pozornost na otvorenju Pelješkog mosta, a fotka koju je sama objavila pravi je hit!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram/Kolinda Grabar-Kitarović 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović Andrej Plenković i Dubravka Šuica Dubravka Šuica Marija Vučković i Kolinda Grabar Kitarovic Luka Šulić +5 Ivica i Marijana Puljak Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović nije propustila svečano otvorenje Pelješkog mosta, a za tu se prigodu posebno skockala te je zasjenila sve prisutne.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je jedan od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Zoran Milanović Zanimljiva obiteljska priča Baka Zorana Milanovića na samrti je otkrila tajnu o njemu koju je skrivala 15 godina, ni njegova majka to nije znala!

Za ovu je prigodu odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom luksuznog brenda Bottega Veneta, čija je cijena oko 3000 eura, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Osim Kolinde, pozornost na svečanosti privukla je i Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju te bivša gradonačelnica Dubrovnika, koja je odabrala bijelu kombinaciju s motivima cvijeća, a u cvjetnoj haljini istaknula se i ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Na otvorenju se pojavio i državni vrh, a premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović održali su i govore, dok su u sklopu glazbenog programa uzvanike zabavljali violončelist Luka Šulić, Lado Electro i brojni drugi izvođači.

Fotografije poznatih Hrvata s otvorenja Pelješkog mosta pogledajte u galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) +19 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Supruga Matthewa McConaugheya otkrila je pravi razlog posjeta Hrvatskoj: ''Obukla sam seksi bikini, a kad ono...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene