mole za njega

Kolege u šoku zbog dijagnoze Brucea Willisa, podršku mu je dao i slavni glumac s kojim se javno svađao

Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis (Foto: Profimedia) +0 Bruce Willis (Foto: Profimedia) Galerija

Sylvester Stallone je među prvim kolegama koje su se oglasile po pitanju bolesti Brucea Willisa, a na Instagramu je objavio dirljivu poruku.

Bruceu Willisu dijagnosticirana je afazija, zbog čega se povlači iz glume, a njegova obitelj vijest je potvrdila na Instagramu. Brojne njegove kolege oglasile su se po pitanju njegove bolesti te ističu kako mole za njegovo ozdravljenje, a među prvima je o tome javno progovorio Sylvester Stallone.

Pogledaj i ovo Tallulah i Bruce Willis - 1 Podijelila emotivnu snimku Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

"Poznajemo se već dugo vremena. Molim se za tebe i za tvoju predivnu obitelj", napisao je na društvenim mrežama legendarni glumac. 75-godišnji Stallone je uz poruku objavio niz njihovih zajedničkih fotografija.

Stallone i Willis su se zajedno pojavili u filmskom serijalu "The Expendables", zbog kojeg su se prvi put i javno posvađali. Sve se odvilo nakon što se Willis odbio pojaviti u trećem nastavku te je istaknuo da se s producentima nije dogovorio oko honorara. Zamijenio ga je Harrison Ford, a Stallone je nakon toga uputio Bruceu bijesnu poruku. Nije prošlo puno vremena prije nego što su se pomirili te je Stallone istaknuo kako su dugogodišnji prijatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Redatelj M. Night Shyamalan na Twitteru je pružio podršku Willisu. "Imam puno ljubavi i poštovanja za svog velikog brata Brucea Willisa. Znam da mu obitelj daje snagu i podršku. On će uvijek biti onaj heroj s postera koji su bili zalijepljeni na mom zidu dok sam bio dječak", istaknuo je.

Vijest o bolesti objavila je njegova obitelj na službenom Instagramu Bruceove bivše supruge Demi Moore.

"Bruceovim nevjerojatnim obožavateljima, kao obitelj smo htjeli podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Bruce se povlači iz karijere, koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vrijeme za našu obitelj i cijenimo vašu neprekidnu ljubav, suosjećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka obiteljska zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Bruce uvijek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo napraviti baš to", stoji u objavi koju su, uz Demi, potpisale i njegova nova supruga Emma Hemming Willis te kćeri Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

"Vašoj obitelji šaljem svu ljubav danas", napisala je kći Aleca Baldwina i Kim Basinger, Ireland Baldwin. "Šaljem ljubav i snagu vašoj prekrasnoj obitelji", dodala je manekenka Helena Christensen. Brojne kolege u komentarima su se javile te su Willisovoj obitelji dale podršku, uključujući Cindy Crawford, Julliane Moore te Ritu Wilson.

Hrvatska verbotonalna udruga navodi kako je afazija je poremećaj jezika i govora nastao kao posljedica različitih oštećenja mozga. Osobe s afazijom često uz teškoće jezika i govora imaju i teškoće gutanja, motorike, računanja, prostorne i vremenske orijentacije.

Iza Brucea je bogata karijera, tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) +0 Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Celebrity Godinama su negirali da su u vezi, o svojoj ljubavi i danas šute, a djecu skrivaju: ''Nije me briga ako ljudi misle da sam čudna, to je za mene svetinja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene