atributi na izvol'te

Nakon teških trenutaka zasjenila sve na crvenom tepihu, nitko nije očekivao ovakav pogled kad je okrenula leđa!

Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: AFP) +0 Kesha (Foto: AFP) Galerija

Kesha je stigla na premijeru u upečatljivom izdanju kojim se pohvalila i na svom Instagramu.

Kesha (34) izbjegavala je pojavljivanja u javnosti u posljednje vrijeme pa je odlučila ostaviti snažan dojam na premijeri drame "Pig" u kazalištu Nuart u Los Angelesu.

Pjevačica, čije je pravo ime Kesha Rose Sebert, odjenula je golišavu kreaciju zbog koje je zasjenila sve druge zvijezde na crvenom tepihu. Iako se s prednje strane činilo da haljina ne pokazuje previše, kad se okrenula, sve je iznenadila prizorom. 

Naime, Kesha je nosila bodi čiji su donji dio bile tangice i preko njega je imala tek mrežastu tkaninu, pa se nazirala njezina bujna stražnjica. Svojim izdanjem glazbenica se pohvalila i na Instagramu. 

"Ispričavam se. Imate li gumenog medvjedića?" napisala je uz fotografiju. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kesha (Foto: AFP) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Profimedia) Kesha (Foto: Instagram) +2 Kesha (Foto: profimedia) Nekad i sad Prošla je kroz pravi pakao koji joj je u potpunosti promijenio izgled, o bolnim trenucima nije se ustručavala progovoriti

Inače, pjevačicu su paparazzi snimili krajem svibnja nakon dugo vremena. Bila je na odmoru na Havajima te je izgledala neprepoznatljivo i umorno dok se u jutarnjim satima šetala po plaži, a na sebi je imala kratke hlače i majicu ispod kojih je nosila crni jednodijelni badić.

Podsjetimo, Kesha je svoju karijeru započela kao prateći vokal poznatim glazbenicima, nakon čega je stekla slavu i zaradila milijune. No sve je počelo stagnirati zbog njezina mentora, producenta Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony, kojeg je optužila za dugogodišnje emocionalno i seksualno zlostavljanje.

Pjevačica je rekla da ju je prvi put silovao kada je imala 18 godina. Dr. Luke, koji je bio zaslužan za Keshin glazbeni uspjeh, sve je optužbe negirao. Ona je otkrila da je silovao i njezinu kolegicu Katy Perry, u čijem se spotu za pjesmu "I Kissed a Girl" pojavila 2008.

Perry nije htjela komentirati te navode, no prestala je surađivati s glazbenim producentom, što je javnost protumačila potvrdom šokantnih optužbi. Kesha je završila na sudu s Dr. Lukeom 2014., no nije dobila tužbu protiv njega, nego je sve završilo neočekivano. Producent je tužio nju zbog gubitka od otkazivanja snimanja trećeg albuma i koncerata.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene