Oduševila ju lijepa naša!

Članovi posade Croatia Airlinesa pohvalili su se fotkom s holivudskom glumicom koja je snimala film u Hrvatskoj!

Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale - 4 Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 3 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 5 Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 2 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske +19 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Galerija

Završilo je snimanje filma "Canary Black" u Hrvatskoj, a jednu od uloga odradila je glumica Kate Beckinsale koja je na društvenim mrežama dijelila trenutke iz Lijepe naše.

Kompanija Croatia Airlinesa pohvalila se na svom Facebook profilu nizom fotografija s holivudskom glumicom Kate Beckinsale.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale Vratila se! Holivudska ljepotica prošetala Zagrebom, za to je imala dobar razlog, a ispod tamnih naočala nije ju bilo lako prepoznati!

"Toliko smo oduševljeni što je Kate Beckinsale na našem letu nakon što je završila snimanje filma Canary Black u Hrvatskoj. Ponosni što smo dio toga!", pisalo je u opisu spomenute kompanije. 

Film se snimao u Zagrebu još od listopada, a u kadrovima "Canary Blacka" gledatelji će moći vidjeti brojne zagrebačke lokacije poput Kamenitih vrata, Europskog i Cvjetnog trga, Tuškanca, Dubravkinog puta te mnoge druge.

Inače, Kate u akcijskom trileru koji se snimao u Zagrebu tumači ulogu Avery Graves, vrhunske operativke CIA-e koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svojeg otetog muža. U vodećoj ulozi pridružuje joj se kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala "Anatomija jednog skandala" i "Obi-Wan Kenobi". 

Snimanje je trebalo trajati 50 dana, ali se odužilo.

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kinohitova "96 sati" i "Pepermint", dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. Zvučnim imenima svjetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Thierry Arbogast, koji je radio na velikim hitovima Luca Bessona "Peti element" i "Lucy", dok je za scenografiju zadužen Sebastian Krawinkel, poznat po svojem radu na filmovima "Put oko svijeta u 80 dana" i "Najtraženiji čovjek".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić - 1 +25 Deniss Grgić - 2 Celebrity Ova mala slatka djevojčica izrasla je u ljepoticu koju zovu hrvatskom Megan Fox, a od večeras je gledate u televizijskom spektaklu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić - 1 Celebrity Lana Jurčević vratila se nečem što je obožavala dok je bila mlađa, a sad je uspoređuju s Monicom Bellucci!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene