ma što je ovo?

Glazbenu zvijezdu optužili za izdaju jer ima dečka, ona se ispričala fanovima: ''Jako dobro znam koliko ste razočarani''

Karina Aespa - 12 Karina Aespa - 12 katarinabluu/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Karina Aespa - 13 Karina Aespa - 1 Karina Aespa - 11 Karina Aespa - 10 Karina Aespa - 9 Karina Aespa - 8 Karina Aespa - 7 Karina Aespa - 6 Karina Aespa - 5 Karina Aespa - 4 +2 Karina Aespa - 3 Galerija

Obožavatelji su osudili južnokorejsku pjevačicu Karinu jer je našla dečka, a ona se zbog toga ispričala pismom koje je objavila na Instagramu.

Južnokorejska pjevačica Karina i članica grupe Aespa uputila je ispriku obožavateljima koji su je optužili za izdaju i zaprijetili joj da će prestati posjećivati njezine koncerte, i to sve samo zato što ima dečka.

Da bi stvar bila još zanimljivija, K-pop zvijezda ispriku je vlastoručno napisala te je sve objavila na Instagramu. 

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Show u kojem natjecatelji izađu - neprepoznatljivi!

Naime, obećala je obožavateljima da će zaliječiti njihove rane nakon što se prošlog tjedna doznalo da hoda s glumcem Lee Jae-wookom.

Neki obožavatelji dovezli su se kamionom do sjedišta SM Entertainmenta, koji je osnovala Aespa, s pričvršćenim elektroničkim natpisom koji zahtijeva ispriku, izvještava južnokorejski list Chosun Ilbo.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Poslušajte pjesmu koja je s trona skinula najpoznatijeg Južnokorejca!

"Zar ljubav prema vama od strane vaših obožavatelja nije dovoljna? Zašto ste odlučili izdati obožavatelje? Molimo vas da se izravno ispričate. U protivnom ćete vidjeti pad prodaje albuma i prazna mjesta na koncertima", glasio je natpis.

U vlastoručno pisanoj poruci Karina, pravim imenom Yu Ji-min, odgovorila je obožavateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA (@katarinabluu)

"Ispričavam se što sam vas jako iznenadila. Jako dobro znam koliko su moji obožavatelji koji su me podržali razočarani i koliko ste uznemireni kada razmišljate o uspomenama koje smo dijelili zajedno", napisala je.

Mislite li da su Karinini obožavatelji pretjerali?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Od sada se želim iskupiti za svoje povrijeđene obožavatelje. Uvijek sam bila iskrena prema vama, a još uvijek mi je svaki od vas uistinu dragocjen", govori 23-godišnjakinja svojim pratiteljima kojih broji skoro 13 milijuna na Instagramu.

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Pregledan je preko 200 milijuna puta. No, znate li o čemu pjeva?

"Ispričavaš se jer voliš nekoga? Ne trebaš ovo raditi, zaslužuješ biti sretna", "Nikakvi idoli ne trebaju se ispričavati jer izlaze s nekim u 2024. godini", "Što nije u redu s ljudima?", nizali su se komentari.

Inače, nije prvi put da se pjevačičina veza s Jae-wookom shvaća kao kontroverza među obožavateljima K-popa u Južnoj Koreji i Japanu.

Inače, prije više od deset godina u Južnoj Koreiji, bila je uobičajena praksa da K-pop agencije zabranjuju svojim novim zvijezdama da odlaze na spojeve, čak da imaju i osobne mobitele te na taj način preuzimaju kontrolu nad njihovim životima.

Ako bi neka od zvijezda priznala da je u ljubavnoj vezi, nastao bi skandal.

Tako su primjerice Kim Hee-chul iz K-pop grupe Super Junior i Momo iz Twicea otkrili 2020. godine da su zajedno dvije godine, dok je Lee Jae-hoon iz Coola otkrio da je u braku deset godina i da ima dvoje djece što su sve uspješno do tada skrivali kako bi izbjegli dramu.

"Mnogi fanovi, posebno oni koji su mladi i neoženjeni, svoje zvijezde obično smatraju 'ljubavnicama iz snova'. Stoga, nakon što saznaju da su slavne osobe u braku, lako se mogu okrenuti od njih", rekao je 2020. za Korea Times psiholog Kwon Young-chan.

Prije godinu dana je Jisoo iz Blackpinka otkrila kako je u vezi s glumcem Ahnom Bo-Hyunom zbog čega je nastao kaos među njihovim obožavateljima i agencije su morale tražiti razumijevanje za njihove privatne živote.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha - 5 Bebe Rexha - 4 Bebe Rexha - 3 Bebe Rexha - 1 +28 Bebe Rexha - 2 Celebrity Kad vidite fotografije, bit će vam jasno zašto su baš svi pogledi bili upereni u ovu pjevačicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene