Najgledaniji show

Postati će ovisnici: 'Samo neka uživaju i kad sve završi samo će htjeti još'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još samo jedan dan je ostao do početka zabavno-glazbenog spektakla koji je rušio rekorde gledanosti.

Ove nedjelje na male ekrane vraća se show ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a kandidati i njihove transformacije spremni su da vas nasmiju do suza.

Pogledaj i ovo showbuzz Nedjelja u 20 sati! Otkrijte u koga će se zvijezde transformirati!

Prošle godine zabavljali su vas Minea, Vanda, Baby Dooks, Ronald, Giuliano, Jasna, Andrea i Mario Petreković, a upravo su oni dali neke korisne savjete novim natjecateljima.

Oduševio je milijune, a sada se Mario Petreković vraća na male ekrane

S nostalgijom ću gledati novu sezonu. Meni je bilo neobično vidjet sebe na ekranu jer kad obavljaš zadatak misliš na hrpu detalja, a kad se gledaš izvana imaš osjećaj da je to sve skupa puno jednostavnije nego što se tebi čini. Kad radiš imaš osjećaj kao da dižeš utege. Na van često puta sam se znala iznenaditi kako su stvari dobro ispale a ja sam se pribojavala da neće. Samo neka uživaju i kad sve završi samo će htjeti još‘, rekla je Vanda.

Tu nema savjeta, to osjetiš ili ne osjetiš. U prvoj sezoni mi smo bili ekipa koja je definitivno kliknula na prvu, osjetila je taj projekt na prvu, uživali smo od prve do zadnje emisije i nema puno savjeta. Samo neka budu iskreni i uživaju u onome što rade‘, savjetovala je Minea.

Što su još bivši kandidati poručili kandidatima nove, željno očekivane sezone, saznajte na službenoj stranici showa koji je oborio apsolutno sve rekorde Tvoje lice zvuči poznato.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene