Odmor na Havajima

Nakon razvoda slavni glumac pokazao "tijelo tatice" koje održava u formi zbog mlađahne djevojke

Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Josh Duhamel i Audra Mari (Foto: Profimedia) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Fergie i Josh Duhamel (Foto: AFP) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Audra Mari (Foto: Instagram) +0 Audra Mari (Foto: Instagram) Galerija

Josh Duhamel rastao se s pjevačicom Fergie još 2017., no tek su nedavno potpisali papire za razvod, a on već neko vrijeme ljubi mlađahnu misicu Audru Mari.

Holivudski glumac Josh Duhamel nedavno se službeno razveo od supruge, pjevačice Fergie, s kojom ima sina Axla.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovu showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.

Glumačko-pjevački par potvrdio je razvod u rujnu 2017. godine. Tijekom zajedničkih godina dobili su sina Axla, kojemu je sada 6 godina, a upravo su zbog njega ostali u bliskim odnosima. "Nije mi bio plan rastati se, htjela sam biti zauvijek udana, no nažalost nismo uspjeli", otkrila je pjevačica kroz suze u jednom intervjuu ne otkrivajući prave razloge razvoda.

Ipak, bivši bračni par papire je potpisao tek prije nekoliko tjedana, a 47-godišnji glumac već je neko vrijeme ludo zaljubljen u 26-godišnju Audru Mari, bivšu Miss SAD-a, s kojom se ne skriva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audra Mari (@audramari) on

Glumac je i prije nje viđan u društvu raznih ljepotica, primjerice prelijepe Eize Gonzalez, no to su sve bile kratke avanture, dok se veza s Audri već neko vrijeme lijepo razvija.

Ljepotica je trenutačno s njim i na Havajima, na koje su otputovali u društvu prijatelja, no paparazzi su na jednoj od plaža uhvatili samo glumca koji je pokazao svoje "tijelo tatice", a osmijeh mu nisu pokvarili ni blicevi koje je brzo spazio.

Čini se kako se zbog 26 godine mlađe glumac itekako trudi ostati u što boljoj formi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) +2 Blanca Blanco (Foto: Getty) Celebrity Ovaj 70-godišnjak iza sebe ima bogatu glumačku karijeru, ali uglavnom se piše o njegovoj vezi s 32 godine mlađom



Urnebesan kviz sa Supertalent žirijem vol. 2

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene