Nešto drugačije

Korzet i koža: Vamp izdanje poznate domaće slatkice oduševilo njezine obožavatelje

Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić i Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Mate Rončević) Galerija

Jelena Rozga prošlog je vikenda pjevala na otvorenju jednog novog noćnog kluba u Zagrebu te oduševila drugačijim izgledom.

Jelena Rozga poznata je po ženstvenim modnim kombinacijama, uglavnom odijelima te svečanim haljinama.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Ipak, za nastup u Zagrebu nakon višegodišnje stanke kojim je otvorila jedan novi zagrebački noćni klub prošlog vikenda, splitska pjevačica izašla je iz svoje zone komfora te uskočila u seksi kožni korzet koji potpisuje riječki dizajner Juraj Zigman.

Riječ je zapravo o crnoj haljini koja na gornjem djelu imala formu korzeta, a na donjem suknje s volanima, a Jelena je za spomenutu prigodu stavila i duge ekstenzije u kosu.

Mnogi su komentirali kako to vamp izdanje odlično stoji jednoj od naših najpopularnijih pjevačica te kako bi češće trebala uskočiti u njega, pa se nadamo da će Zigman imati još pokoju ideju za Jelenine scenske nastupe.

Inače, riječki dizajner posljednjih godina oblači brojne balkanske, ali i svjetske zvijezde, poput glazbenica Nicki Minaj, Rite Ore, Fergie, Cardi B i brojnih drugih, a prepoznatljiv je upravo po vamp te futurističkim kostimima kojima je korzet sastavni dio.

Zigmana obožava i Jelena Karleuša, ali i brojne domaće dame koje u njegovim kreacijama vole pokazati i svoju divlju stranu, baš kao što je to učinila i Jelena.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene