Dobro mu pristaje!

Janko poručio da mijenja profesiju, ali i oduševio obožavateljice: "Mogla je i slika bez majice"

Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) Voditelj i glumac Janko Popović Volarić (Foto: IN Magazin) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Galerija

Janko Popović Volarić objavama na Instagramu dobro zabavio svoje obožavateljice i obožavatelje.

Naš popularni glumac i voditelj Janko Popović Volarić poznat je po dobrom smislu za humor koji često pokazuje na društvenim mrežama, naročito na profilu na Instagramu gdje ga prati gotovo 42 tisuće pratitelja.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Tajnovit je Je li fotke jednog od naših najzgodnijih glumaca s Plitvica snimila njegova navodna nova djevojka?

Tako se s posljednje dvije objave našalio na vlastiti račun i požalio kako mu je dosta glume te da mijenja posao. Prvo se odlučio prebaciti u prijevoznike i sjesti za volan kamiona, no onda se predomislio i odlučio biti kapetan broda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

"Dosta je bilo glume i glumatanja. Krećem s novom profesijom i od sad je cesta moja pozornica. P.S. Dajte više taj Pelješki, stojim tu ko budala", napisao je Janko nakon prve objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

"Popović transporti" su zatvoreni, od danas djelujem kao "Volarić travel". Rekli su mi da kao kapetan Volarić smijem popiti čašu vina nakon ručka, a kao šofer Popović ne. To je, s obzirom na poduplane kazne otkad sam se ostavio glume, bilo neizdrživo. Uglavnom, nova profesija. Logo i uniforma u izradi. Sada je more moja pozornica", napisao je Janko. 

Reakcije njegovih obožavatelja bile su i više nego pozitivne,  neki su izrazili želju da mu se pridruže i da ga vide u nešto razgolićenijem izdanju, a dobio je i komplimente na račun izgleda.

"Dobro vam pristaje biti kapetan broda", "Zgodan kao i uvijek", "Kakav glumac", "Mogu se prijaviti na kruz", "Mogla je slika i bez majice", poručili su mu u komentarima. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Bilson i Adam Brody (Foto: Instagram) Rachel Bilson i Adam Brody (Foto: Profimedia) Rachel Bilson (Foto: AFP) Rachel Bilson (Foto: AFP) +5 Adam Brody (Foto: AFP) Celebrity Slučajan susret bivših ljubavnika izazvao nostalgiju, evo kako izgledaju 16 godina kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene