Savršen par!

Jedan od najatraktivnijih parova na svijetu prepustio se vrućim strastima pokraj bazena

Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Kevin Trapp (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Instagram) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart i Kevin Pratt, Neymar (Foto: Instagram) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) +0 Kevin Trapp, Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Galerija

Izabel Goulart i Kevin Trapp uživaju u romantičnom odmoru na grčkom Mikonosu.

Viktorijina anđelica, 34-godišnja Izabel Goulart i njezin zaručnik, 28-godišnji Kevin Trapp izgledaju sretnije i zaljubljenije no ikad, i to nakon što su se vratili u Grčku, gdje ju je on zaprosio prije gotovo godinu dana.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart Kakva fleksibilnost! Umirovljena ljepotica u tangicama izvodila poze na koje bi se rijetki odvažili, stvarno je vješta!

Par je snimljen na romantičnom odmoru koji su odlučili provesti na Mikonosu, a Kevin svoju 6 godina stariju zaručnicu nije ispuštao iz ruku. Ona je pokazala neodoljivu figuru u žutom minijaturnom bikiniju i već osunčani ten, a on isklesani torzo i tetovaže kojima je ukrasio dio tijela, dok su oboje poglede sakrili iza sunčanih naočala.

Par se bez ustručavanja prepustio strastima i vrućim poljupcima koje su razmjenjivali pokraj bazena luksuznog hotela, a uživaju i u tamošnjim plažama, čime se brazilska ljepotica pohvalila i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Izabel i Kevin zajedno su od 2016. godine, a o njihovoj se vezi u javnosti nije mnogoo govorilo. Sretnu vijest o zarukama objavili su u lipnju prošle godine za vrijeme boravka na Mikonosu.

Prije godinu dana Izabel je javno progovorila o njihovu seksualnom životu te je pritom otkrila detalje iz njihove spavaće sobe.

"Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno. Ali ako ima važnu utakmicu i izgubi, mogu biti prekrasna, srediti nokte i nositi najbolje rublje, no on neće biti zainteresiran. No kada pobjeđuje, baš i ne spavamo puno", priznala je bila lijepa Izabel.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +5 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Iznenađenje! Milijuni se dive njezinoj ljepoti, no kad skine svu tu šminku, evo što ostaje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene