Dirljiva izvedba

Ivica Kostelić na gitari je odsvirao Oliverovu pjesmu na koju je posebno slab: ''Ne mogu je odslušati da ne zaplačem''

Ivica Kostelić (Foto: Instagram) Ivica Kostelić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivica Kostelić (Foto: Instagram) Galerija

Cijela Hrvatska oprošta se od velikog Olivera Dragojevića, koji je preminuo u jučerašnjim jutarnjim satima u 71. godini života, nakon izgubljene borbe s teškom bolešću.

Cijela Hrvatska oprošta se od velikog Olivera Dragojevića, koji je u 71. godini života preminuo nakon što je izgubio borbu s teškom bolešću.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

Brojni glazbenici, glumci, političari, književnici, sportaši i drugi pripadnici javnog života podijelili su dirljive poruke upućene dragom Oliveru, u kojem mu iskazuju veliko poštovanje, čast i zahvalnost zbog svega što je učinio i kako je činio, a posebno emotivna poruka stigla je od Ivice Kostelića.

 

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Hrvatski skijaš podijelio je na društvenim mrežama video u kojem na gitari svira Oliverovu pjesmu “Malinkonija“.

“Danas nas je napustio čovjek i ostavio nam stotine pjesama nemjerljive vrijednosti. Kroz njegov topli i poseban glas pjevao je sentiment mediterana koji bi i stijenu rastopio. Na jednu njegovu pjesmu sam posebno slab i ne mogu je nikad odslušati do kraja, a da mi ne krenu suze. Ta je pjesma rekla sve o moru i slobodi što se uopće može reći. Poslije Olivera nikada neće postojati neki drugi Oliver“, napisao je Ivica u dirljivoj poruci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene